Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ANTIEΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ...

Την είσοδο, για πρώτη φορά, ενός νέου γερμανικού αντι-ευρωπαϊκού κόμματος στο κοινοβούλιο προβλέπει δημοσκόπηση του ινστιτούτου INSA, που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της Bild...
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, οι συντηρητικοί της Μέρκελ εξασφαλίζουν το 38% και οι φιλελεύθεροι σύμμαχοί τους στον κυβερνητικό συνασπισμό, οι Ελεύθεροι Δημοκράτες (FDP), το 6%, δηλαδή συνολικά το 44%, μία ποσοστιαία μονάδα λιγότερη από το συνολικό ποσοστό που εξασφαλίζουν τα τρία κεντροαριστερά κόμματα. Η δημοσκόπηση, η οποία διενεργήθηκε ύστερα από τις εκλογές στη Βαυαρία της περασμένης Κυριακής, εμφανίζει το ευρωσκεπτικιστικό κόμμα Εναλλακτική για τη Γερμανία.... (AfD) να εξασφαλίζει 5%, το ποσοστό δηλαδή που απαιτείται για την είσοδό του στο κοινοβούλιο. Με βάση την ίδια δημοσκόπηση, οι αντιπολιτευόμενοι Σοσιαλδημοκράτες (SPD) εξασφαλίζουν 28%, οι Πράσινοι 8% και το κόμμα της Αριστεράς 9%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive