Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Στο ίδιο έργο .. "θεατές". Ξύλο, τραυματισμοί, χημικά αυτήν ώρα κατά των σχολικών φυλάκων. 3 ΒΙΝΤΕΟ



Με επέμβαση των ΜΑΤ, χρήση χημικών και επεισόδια μικρής έκτασης έλαβε τέλος η κατάληψη των σχολικών φυλάκων στο υπουργείο διοικητικής μεταρρύθμισης. BINTEO>>

 
Λίγο πριν από τις 07:30 το πρωί οι δυνάμεις της αστυνομίας απομάκρυναν τους απεργούς οι οποίοι ακολούθως κατέλαβαν τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, που είναι κλειστή από το Σύνταγμα μέχρι το Χίλτον. 
Αξίζει να αναφερθεί ότι δύο από τους σχολικούς φύλακες, ένας άνδρας και μία γυναίκα, που έλαβαν μέρος στην κινητοποίηση αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα, λόγω της χρήσης χημικών, με αποτέλεσμα να μεταφερθούν με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η τηλεόραση του ΣΚΑΙ, οι σχολικοί φύλακες προχώρησαν σε κατάληψη της εισόδου του υπουργείου λίγο μετά τις έξι το πρωί. Οι υπάλληλοι του υπουργείου αιφνιδιάστηκαν, ενώ στο χώρο συγκεντρώθηκαν από την πρώτη στιγμή ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive