Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Φυλάκιση δύο ετών έξι μηνών & πρόστιμο 2.500 ευρώ για παράνομη κατοχή όπλων. Καταδικάστηκε και αφέθηκε ελεύθερος ο 26χρονος Χρυσαυγίτης

Φωτ.: Στέλιος ΣτεφάνουΣε φυλάκιση δύο ετών και έξι μηνών και σε χρηματική ποινή 2.500 ευρώ καταδικάστηκε την Παρασκευή ο 26χρονος οδηγός του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, για παράνομη κατοχή αεροβόλου πιστολιού, στιλέτου τύπου «πεταλούδα» και δύο μεγάλων κροτίδων. Αφού καταδικάστηκε για ποινικό αδίκημα πλημμεληματικού χαρακτήρα, άσκησε έφεση κατά της απόφασης και αφέθηκε ελεύθερος. Ο 26χρονος οδηγήθηκε την Πέμπτη στο αυτόφωρο στα δικαστήρια Πειραιά, καθώς η αστυνομία εντόπισε την Τετάρτη τα όπλα σε έρευνα στο σπίτι και στο αυτοκίνητό του, μετά από τηλεφωνική καταγγελία σε βάρος του.
  Ο ίδιος είχε αιτηθεί άδειας οπλοφορίας ως συνοδός και οδηγός του Νίκου Μιχαλολιάκου, όμως το αίτημά του απορρίφθηκε στις 5 Μαρτίου 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive