Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

"ΕΓΚΛΗΜΑ & ΤΙΜΩΡΙΑ" ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ. Η Χ.Α. "ΠΛΗΡΩΝΕΙ -ΑΚΡΙΒΑ- ΤΟ ΦΟΝΟ". ΑΠΟ 11,2% στο 7,8%. Η ΔΗΜΟΦΙΛΙΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΑΠΟ 83% ΣΤΟ 13%!

Οριακό προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ-Πτώση της Χ.Α.Οριακό προβάδισμα της τάξης του 0,2% στον ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ, δίνει νέα δημοσκόπηση που έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύει το «Έθνος της Κυριακής», καταγράφεται πτώση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, λίγες μέρες μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον 45χρονο χρυσαυγίτη στο Κερατσίνι. Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει ποσοστό 19,8%, με τη ΝΔ να έπεται με 19,6%. Ακολουθεί η Χρυσή Αυγή με 7,8%, το ΠΑΣΟΚ με 4,8%, το ΚΚΕ με 4,6%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,6%, ενώ η ΔΗΜΑΡ συγκεντρώνει 3,2%. Το 30,9% αγγίζει το ποσοστό της αδιευκρίνιστης ψήφου....
 Στο ερώτημα ποιος είναι ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός, ο Αντώνης Σαμαράς προηγείται με 32%, με τον Αλέξη Τσίπρα να καταγράφει ποσοστό 15%. Ακολουθούν: Ευάγγελος Βενιζέλος και Φώτης Κουβέλης με 3%, ενώ Πάνος Καμμένος και Νίκος Μιχαλολιάκος συγκεντρώνουν από 2%. «Κανένας» απαντά το 37% των ερωτηθέντων. Πατήστε πάνω στις φωτογραφίες και διαβάστε τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Metron Analysis:
 

5 σχόλια:

  1. αν ειχε 83% δημοφιλια ο μιχαλολιακος θα ηταν πρωθυπουργος..συγκρατηθειτε παιδια..απλα εχει 13 θετικες και 83 αρνητικες ως συνηθως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποσο πουλημενοι και εσεις! δαγκωτο χρυση αυγη απο αντιδραση στις ψευτιες σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτο το λεει ο Μπομπολας και εγω πρεπει να το πιστεψω ??Μερους του συστηματος εισαστε και εσεις των ΜΜΕ που αναπαραγετε την καθε μπαρουφα που λενε εδω και μερες μετα τον φονο του παληκαριου Εγω σαν Ελληνιδα αρνουμαι να φαω την ετοιμη μολυσμενη τροφη (σανο) που μου σερβιρει το συστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρυση αυγη, ρε λαμογια,ανθελληνες!!!!!!δημοσκοποι ψευτες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σιδερη,μπορεις να ΞΑΝΑφτυσεις τα μπουτακια σου μη μπας και καταφερεις να κανεις τσουληθρα παλαιοπασοκε κατεργαρη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive