Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Nταβούτογλου Διατάζει Ομπαμα; "Επέμβαση στη Συρία όπως και στη Βοσνία"

MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣΤη στρατιωτική επέμβαση στη Συρία όπως και στη Βοσνία προτείνει ο Αχμέτ Νταβούτογλου στη συνέντευξη του στο BBC.
O τούρκος υπουργός Εξωτερικών αναφέρει πως «στο θέμα της Βοσνίας είχαν προκύψει διαφωνίες στον ΟΗΕ και τότε είχε παρέμβει το ΝΑΤΟ και οι χώρες που ήθελαν την επέμβαση είχαν συμμετάσχει στην επιχείρηση». Ο Νταβούτογλου αναφέρει πως σε περίπτωση που δεν ληφθούν σκληρές κυρώσεις εναντίον της Συρίας , τότε οι χώρες που επιθυμούν να επέμβουν πρέπει να βρουν τον τρόπο όπως είχε συμβεί και στην περίπτωση της Βοσνίας». Η τουρκική εφημερίδα Vatan που φιλοξενεί τις δηλώσεις Νταβούτογλου έχει ως τίτλο « να χτυπήσουμε όπως και τη Βοσνία» και αναφέρει πως ο τούρκος υπουργός προειδοποιεί πως στη Σρεμπένιτσα 8000 άνθρωποι σκοτώθηκαν μέσα σε μια νύχτα λόγω της αναποφασιστικότητας του ΟΗΕ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive