Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός 3-0

Πρώτο τρίποντο για τον Πανιώνιο και πρώτη ήττα για τον Παναθηναϊκό, με τους "κυανέρυθρους" να νικούν με 3-0 το "τριφύλλι" στη Νέα Σμύρνη, με τον Αραβίδη να πετυχαίνει δύο γκολ και τον Κολοβό να προσθέτει άλλο ένα. Σπουδαία νίκη επί ενός σπουδαίου αντιπάλου πέτυχε ο Πανιώνιος...
, που επικράτησε του Παναθηναϊκού με 3-0 και πήρε με πανηγυρικό τρόπο το πρώτο του τρίποντο στη φετινή Superleague. Οι "κυανέρυθροι" ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, αφού το πρώτο μέρος δεν είχε να δείξει και πολλά πράγματα, παρά μόνο το πρώτο γκολ των γηπεδούχων, με τον Αραβίδη να ανοίγει το σκορ στο 40'. Παρά τις καλές στιγμές που είχαν οι "πράσινοι" στο ξεκίνημα του δεύτερου 45λεπτου, η ομάδα του Νίκου Παντελή ήταν αυτή που έφτασε στην επίτευξη δύο ακόμα τερμάτων, με τον Κολοβό και με αυτογκόλ του Μαρινάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive