Δευτέρα 26 Αυγούστου 2013

Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΝΙΚΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΜΑΧΗ - ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΓΟ

Ο Μέγας Αλέξανδρος δε νικήθηκε ποτέ σε μάχη.
Ωστόσο, ο ίδιος αντιμετώπισε κάποτε μια πιθανή ανταρσία, και έτσι μπήκε στην μέση των ανδρών του και δήλωσε: “Αυτά τα σημάδια στο σώμα μου τα πήρα για σας, αδελφοί μου. Κάθε πληγή, όπως βλέπετε, είναι στο μέτωπο. Υπάρχει έστω και ένας
άνθρωπος να σταθεί πίσω από τις τάξεις σας που έχυσε το αίμα του περισσότερο από ό, τι εγώ, ή να υπομείνει περισσότερο από ό, τι εγώ , για χάρη σας” “Δείξτε τον σε μένα, και εγώ θα αποδώσω τιμές και θα επιστρέψω πίσω”. Κανένας δεν έκανε ένα βήμα προς τo μέρος του Αλεξάνδρου.. Αντ ‘αυτού, ένα μεγάλο βουητό προήλθε από τους άνδρες ζητώντας από τον Αλέξανδρο να τους οδηγήσει πάντα προς τα εμπρός.
Όταν οι ηγέτες κάνουν ένα βήμα πίσω από τις γραμμές του μετώπου και κυβερνούν πίσω απο τις κουρτίνες τότε ξεκινά και η αποσύνδεση.
Ουλές στο μέτωπο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive