Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

Κόσμος Σε σοκ έφηβη που έζησε από θαύμα: Είμαι ζωντανή!

Σε σοκ έφηβη που έζησε από θαύμα: Είμαι ζωντανή!Συγκλονίζει το βίντεο που κάνει το γύρο του κόσμου και δείχνει ένα μικρό κορίτσι στη Συρία να ξυπνά μετά την επίθεση που δέχθηκε, όπως και εκατοντάδες άλλα παιδιά, με νευροπαραλυτικό αέριο από τις δυνάμεις του Άσαντ σύμφωνα με τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης, που φυσικά δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα  ΕΔΩ Η ΑΛΗΘΕΙΑΤα πρώτα της λόγια είναι ανατριχιαστικά. «Είμαι ζωντανή, είμαι ζωντανή» φωνάζει το κορίτσι σε κατάσταση υστερίας ενώ πιάνει το πρόσωπό της, το σώμα της για να συνειδητοποιήσει πως ζει. Δυστυχώς την ίδια τύχη δεν είχαν 1.300 άνθρωποι, ανάμεσά τους και παιδιά, που βρήκαν τραγικό θάνατο, αλλά ούτε και οι γονείς της ανήλικης κοπέλας.... ΒΙΝΤΕΟ>>


Νέοι βομβαρδισμοί σε προάστια της Δαμασκού

Την ίδια ώρα το χάος στη Δαμασκό συνεχίζεται.  Οι δυνάμεις του καθεστώτος Ασαντ βομβαρδίζουν σήμερα προάστια της πόλης που τελούν υπό τον έλεγχο των αντικαθεστωτικών δυνάμεων, μία ημέρα μετά από τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης ότι οι συριακές δυνάμεις εξαπέλυσαν επίθεση με χημικά όπλα στην ίδια περιοχή.
Προειδοποίηση για χρήση βίας από το Παρίσι αν επιβεβαιωθούν οι επιθέσεις με χημικά
Εν τω μεταξύ, το Παρίσι προειδοποιεί με χρήση βίας στη Συρία προειδοποιεί το Παρίσι σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι αναφορές για επιθέσεις με χημικά όπλα από το καθεστώς Άσαντ.
Αν επιβεβαιωθούν οι επιθέσεις με χημικά είναι αναγκαία η χρήση βίας, ως απάντηση από τη πλευρά της διεθνούς κοινότητας, υποστήριξε ο γάλλος υπουργός Εξωτερικών Λοράν Φαμπιούς.

1 σχόλιο:

  1. Σύμφωνα με το ΥΠΕΞ της Ρωσίας τα χημικά εκοξευθήκανε από τις γραμμές των ανταρτών ισλαμοφασιστών και αποτελούν προβοκάτσια για να βρει το ΝΑΤΟ αφορμή να επέμβη. ¨Αλλωστε και για τον Σαντάμ στο ΙΡΑΚ είχε πει το ΝΑΤΟ ότι έχει πυρηνικά πράγμα εντελώς ψευδές όπως αποδείχτηκε. Επίσης δημοσιέυτηκε το πόρισμα για την βόμβα στο Σεράγεβο την οποία έβαλαν οι ίδιοι οι Μουσουλμάνοι για προβοκάτσια και έτσι προετοίμασαν την επέμβαση της Δύσης. Πρέπει να είμαστε πολύ επιφυλακτικοί όταν αναμεταδίδοουμε ειδήσεις από τα ελεγχόμενα από τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive