Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

ΕΧΕΙ ΤΑΤΟΥΑΖ ΤΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ , ΟΥΤΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ...ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ !

«ΘΕΛΕΙ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΑΛΛΑ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ... ΑΦΗΝΕΙ»...!!!
Ο «επιστήμων» ...τροφίμων και Βουλευτής της Χ.Α., Ηλίας Κασιδιάρης (τυχαίο το επώνυμο;),με τατουάζ την σβάστικα, όπως άλλωστε τον συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός, διέψευσε και εξέθεσε τον Αρχηγό του Ν.Μιχαλολιάκο πού πασχίζει να βγάλει από πάνω του τη «ρετσινιά» του... Ναζιστή...!!!...Είναι τελικά συκοφαντία ότι η Χρυσή Αυγή είναι Ναζιστικό κόμμα, ή ο «επιστήμων» ...τροφίμων Ηλίας Κασιδιάρης , επάνω στη κουταμάρα του, κατά το: (Θέλει ο βλάκας να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν τον αφήνει), κατέδωσε απροκάλυπτα τον Αρχηγό του και ενήργησε ως ...προβοκάτορας;;;
Υπενθυμίζεται ότι ο «επιστήμων» ...τροφίμων Ηλ. Κασιδιάρης είχε γράψει άρθρο-ύμνο στον Αδόλφο Χίτλερ, το οποίο δημοσιεύτηκε στη εφημερίδα της Χρυσής Αυγής στις 20 Απριλίου του 2011, και χαρακτήριζε τον Χίτλερ ως... «μέγα κοινωνικό αναμορφωτή» και «στρατηγική ιδιοφυΐα»...!!!

Αναρωτιόταν δε:
Πώς θα ήταν η Ευρώπη εάν είχε επικρατήσει ο Χίτλερ στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και δεν είχε σταματήσει η «αναγεννητική πορεία του Εθνικοσοσιαλισμού».
"ΑΡΗΣ ΚΟΜΠΡΑΣ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive