Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Ο Πρίκηπας Παύλος και η Μ. Σαντάλ σε οικογενειακές διακοπές στις Σπέτσες! Φωτογραφίες


Στην Ελλάδα πέρασαν τις καλοκαιρινές διακοπές τους ο Παύλος με την Μαρί Σαντάλ και την οικογένειά τους. Το γνωστό ζευγάρι επισκέφτηκε με τα παιδιά του και τον πατέρα του Παύλου, τ. Βασιλιά Κωνσταντίνο, τις όμορφες Σπέτσες και το Πόρτο Χέλι. Η αγάπη της οικογένειας για το όμορφο νησί του ... ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ>> Αργοσαρωνικού είναι γνωστή και τόσο ο Παύλος όσο και ο αδελφός του Νικόλαος έρχονται συχνά στην Ελλάδα με τις συζύγους τους για διακοπές. 
/
Ενθουσιασμένη από τη φετινή εξόρμησή τους, η ίδια η Μαρί Σαντάλ δεν σταμάτησε να ανεβάζει στο Instagram στιγμιότυπα από τις βουτιές στα γαλανά νερά και τις βόλτες στο νησί.
Αξίζει να αναφέρουμε μάλιστα, πως η παραμονή τους στις Σπέτσες συνέπεσε με τα γενέθλια της κόρης της Μαρίας Ολυμπίας για την οποία ετοίμασαν και μια τούρτα έκπληξη. Η Μαρία Ολυμπία γιόρτασε τα 17α γενέθλιά της και έσβησε με χαρά τα κεράκια, κάνοντας μια ευχή!
/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive