Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Ουτσεκάς (!) νεκρός στο Χαλέπι και οι βρυκόλακες της ανθρωπότητας είχαν τηλεφωνική επικοινωνία για να συνεχίσουν τις σφαγές.

20130802-200303.jpgΠριν λίγο δόθηκε απο ισλαμοπαράφρονες του Τζαμπάτ Αλ Νούσρα αυτή η φωτογραφία ενός νεκρού υψηλόβαθμου στρατιωτικού διοικητή με το όνομα "Abu Khalid al Albani ". 
Σκοτώθηκε στο Χαλέπι σήμερα κατά την επίθεση στην κεντρική φυλακή, τόπο που παραμένει σε πολιορκία επί μήνες. Σύμφωνα με πληροφορίες του Βέλγου ισλαμολόγου Ρieter Van Ostayeven που έχει καλές πηγές στους ισλαμιστές, ο νεκρός είναι αλβανός !  Οι βρυκόλακες της ανθρωπότητας είχαν τηλεφωνική επικοινωνία για να συνεχίσουν τις σφαγές. Και οι εξελίξεις στο εσωτερικό της Τουρκίας στο επίκεντρο της συζήτησηςΤηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε χθες η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, μετά από επιθυμία του πρωθυπουργού της Τουρκίας όπως....
επισημαίνεται
στη σχετική ανακοίνωση της καγκελαρίας.
 
Στο επίκεντρο της συνομιλίας των δύο ηγετών ήταν οι εξελίξεις στην Συρία και στην Αίγυπτο, αλλά και η κατάσταση στο εσωτερικό της Τουρκίας. 
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να ανταλλάξουν σε βάθος απόψεις για την Συρία και την Αίγυπτο και στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της Ομάδας των Είκοσι (G20) τον Σεπτέμβριο, η οποία είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στην Αγία Πετρούπολη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive