Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

ΠΩΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ "ΑΔΕΙΑΣΕ" ΤΟΝ "ΠΑΓΩΜΕΝΟ" ΒΟΡΙΔΗ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.

voridisΧαρακτήρισε τις δηλώσεις Βορίδη, βιαστικές και άστοχες, διερωτώμενος πώς είναι δυνατόν ξαφνικά να υπάρχει συζήτηση για τη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, τη στιγμή που δεν είχε προκύψει θέμα όσο υπήρχε η συνεργασία με τη ΔΗΜΑΡ που βρίσκεται πιο αριστερά στο πολιτικό φάσμα. «Πολιτική δεν είναι λέει ο καθένας ό,τι του έρχεται ή ό,τι θυμάται», σημείωσε χαρακτηριστικά...
Να κλείσει οριστικά τις εσωκομματικές αμφισβητήσεις για την κυβερνητική συνεργασία της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ επιχείρησε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, κατά την ομιλία του στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ.
Σχολιάζοντας την κριτική που ασκείται για τη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ είπε: « Κάποιοι αναρωτιούνται: μπορεί η ΝΔ να δώσει και να κερδίσει, όταν συνεργάζεται με το ΠΑΣΟΚ; Με το ΠΑΣΟΚ μας χωρίζουν πολλά από το παρελθόν, αλλά μας ενώνει μία μεγάλη δέσμευση: να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση. Όλοι κάνουν λάθη και τα μεγαλύτερα λάθη τα έκαναν στους δρόμους και στα πεζοδρόμια εκείνοι που δεν κυβέρνησαν ποτέ. Είμαστε σε σύγκρουση μεγάλη με εκείνους που δεν θέλουν να αλλάξει τίποτε» σημείωσε.
Μάλιστα, χαρακτήρισε τις δηλώσεις Βορίδη, χωρίς να τον κατονομάζει, βιαστικές και άστοχες, διερωτώμενος πώς είναι δυνατόν ξαφνικά να υπάρχει συζήτηση για τη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, τη στιγμή που δεν είχε προκύψει θέμα όσο υπήρχε η συνεργασία με τη ΔΗΜΑΡ που βρίσκεται πιο αριστερά στο πολιτικό φάσμα. «Πολιτική δεν είναι λέει ο καθένας ό,τι του έρχεται ή ό,τι θυμάται», σημείωσε χαρακτηριστικά.
«Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έμειναν οι δύο δυνάμεις που θέλουν να σώσουν τη χώρα, σημαίνει αυτό ότι προσχώρησε ο ένας στον άλλο ή ότι σβήστηκαν οι διαφορές μεταξύ των δύο; Άλλο πράγμα να ιεραρχείς τις ανάγκες της πατρίδας που φλέγεται και άλλο πράγμα να ξεχνάς τις διαφορές σου. Όταν η ΔΗΜΑΡ ήταν στην κυβέρνηση δεν υπήρχαν τέτοιοι κίνδυνοι; Τώρα ενοχλούνται; Κλείνοντας, σας λέω γυρίστε και κοιτάξτε τι γίνεται στη χώρα. Πριν από ένα χρόνο η Ελλάδα ήταν η μόνη πηγή αστάθειας στην Ευρώπη. Δέστε σήμερα τι συμβαίνει. Αβεβαιότητα και αστάθεια παντού γύρω μας και η Ελλάδα μοιάζει η μοναδική νησίδα σταθερότητας. Προχωράμε στην εκλογή των νέων οργάνων και στη μάχη των ιδεών με σύνεση και αίσθηση των προτεραιοτήτων», τόνισε.
«Πρώτα θα σώσουμε την πατρίδα, γιατί αλλιώς θα είμαστε ανάξιοι της ιστορίας της» είπε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε: «Τι θα πουν τα παιδιά μας, αν την ώρα που πάμε να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση, αρχίσουμε να τσακωνόμαστε για τα παλιά;».
Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι δεν μπορείς να πάρεις μεγάλες αποφάσεις αν δεν πείσεις ότι έχεις σχέδιο κι αν δεν έχεις ανοικτό μέτωπο με το λαϊκισμό.
Δεν είναι δυνατόν να κυβερνήσεις χωρίς να δώσεις και να κερδίσεις τη μάχη των ιδεών, συνέχισε ο Αντώνης Σαμαράς, τονίζοντας ότι για να έχεις το λαό μαζί πρέπει να λες την αλήθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive