Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Προειδοποίηση Μαξίμου σε νεοδημοκράτες βουλευτές. Γράφει ο Σπύρος Ριζόπουλος

maksimouΠροειδοποίηση Μαξίμου σε νεοδημοκράτες βουλευτές
Στα κεραμίδια έχει ανέβει ένα διόλου ευκαταφρόνητο τμήμα της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ αντιδρώντας στις πιέσεις που δέχεται ώστε να ψηφίζει μέτρα με τα οποία διαφωνεί και εν γένει στην στάση του Μεγάρου Μαξίμου
Δεν είναι τυχαίο ότι την προηγούμενη εβδομάδα κατά την συζήτηση του κρίσιμου πολυνομοσχεδίου με τα προαπαιτούμενα στη Βουλή γύρω στους 80 γαλάζιους βουλευτές επισκέφθηκαν το γραφείο του πρώην αρχηγού του κόμματος, Κώστα Καραμανλή, στον οποίο και μετέφεραν την…
αγωνία τους για την πορεία της παράταξης.
Είναι γεγονός ότι η ΝΔ αντιμετωπίζει εσωτερικό πρόβλημα όμως οι βουλευτές γνωρίζουν ότι έχουν τα χέρια τους δεμένα, καθώς το Μαξίμου απειλεί με πρόωρες εκλογές.
Ο Αντ. Σαμαράς έβαλε τον γραμματέα της κυβέρνησης Π. Μπαλτάκο να προειδοποιήσει τους βουλευτές «να μην παίζετε με την αποφασιστικότητα του Σαμαρά» για να αποφευχθούν δυσάρεστες συνέπειες σε επόμενες δύσκολες ψηφοφορίες.
Στον Μπαλτάκο απάντησε ο Νικήτας Κακλαμάνης σχολιάζοντας πως η κυβέρνηση δεν πρέπει να παίζει με τις αντοχές των βουλευτών.
 http://rizopoulospost.com/proeidopoihsh-maksimou-se-neodhmokrates-vouleftes/#ixzz2ZugMmcSA
Follow us: @RizopoulosPost on Twitter | RizopoulosPost on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive