Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Είναι η δικαιοσύνη μας τυφλή;.. Γράφει ο "ΙΑΣΩΝ"

Η Δικαιοσυνη απεδοθη.
Τελικως φαινεται ότι η Ελλαδα διαθεται μυαλιά ξυραφια..  Μετα από εξονυχιστικη ερευνα και δικαστικη εξετασι  η υποθεσις του εμπρησμου της ΜΑΡΦΙΝ εκλεισε ( για την ελληνική Δικαιοσυνη) http://www.tovima.gr /society/article/?aid=523343&h1= true#commentForm
 Ενοχοι και μαλιστα χωρις τα ελαφρυντικα του προτερου εντιμου βιου  «απεδειχθη» κατά την Ελληνικη δικαιοσυνη ότι ησαν ο Διευθυνων συμβουλος , η διευθυντρια και ο υπευθυνος ασφαλειας.
Επειτα από πολυήμερη διαδικασία, με τη σύμφωνη γνώμη της εισαγγελέως, οι τρεις κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν σε ποινές φυλάκισης, οι δύο πρώτοι 22 ετών και η κ. Βακαλοπούλου πέντε ετών και ενός μήνα, για τις ανθρωποκτονίες από αμέλεια.... τριών υπαλλήλων, μεταξύ των οποίων και της εγκύου Αγγελικής Παπαθανασοπούλου, και τις σωματικές βλάβες άλλων 21 υπαλλήλων.
Πιστευω ότι ολοι οι Ελληνες σκεπτομενοι και μη πρεπει να είναι υπερηφανοι για την γενναια αυτή  δικαστικη αποφασι , που ουσιαστικως ανοιγει τον δρομο για την συλληψι ολων των ενοχων ολων των ανεξιχνιαστων εγκληματων..
 Ενοχοι πλεον θα είναι  όχι οι δολοφονοι, ουτε οι εμπρηστες με ειδικα υγρα που δημιουργουν καπνο…Ουτε και τα λαμπρα γενναια παληκαρια με τα ροζασμενα χερια από τα κονταρια με τις κοκκινες απλυτες σημαιες.. ή τα «πανό» κουρελουδες..
 Ενοχοι κατά περιπτωσι είναι:
Οι  Σφαιρες τα μαχαιρια η φωτια ..και οι διευθυνοντες  τους  χωρους οπου ελαβαν χωρα τα τα  γεγονοτα..
Αληθεια.. Η δικαιοσυνη μας ειναι τυφλη!!!
Ιασων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive