Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

"ΥΠΟΠΤΟ" ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΚΟΥΒΕΛΗ. ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ, ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Κ.Λ.Π.

Δεν θα αποσυρθούν τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ από τις διοικήσεις οργανισμών που είχε τοποθετήσει ο Κουβέλης. 
Στην εκτίμηση ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος να ζητηθούν οι παραιτήσεις των στελεχών της ΔΗΜΑΡ που τοποθετήθηκαν στις διοικήσεις οργανισμών, κατέληξε η Εκτελεστική Επιτροπή του κόμματος, σε συνεδρίασή της σήμερα Τρίτη. 
Τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής άλλωστε εκτιμούν ότι δεν χρειάζεται να παραιτηθούν δεδομένου ότι τοποθετήθηκαν εκεί, με αξιοκρατικά κριτήρια, λόγω των προσόντων και της προσφοράς τους. Ζητούν δε, να κριθούν από το έργο τους, όπως και κάθε δημόσιος λειτουργός. 
Την ίδια στιγμή, ωστόσο, στο παρασκήνιο καταγγέλλουν ότι μία εβδομάδα μετά τον σχηματισμό της νέας κυβέρνησης, έχουν ήδη αποπεμφθεί δύο μέλη Διοικητικών Συμβουλίων που τοποθετήθηκαν εκεί από τη ΔΗΜΑΡ, η καθηγήτρια Ευγενία Μπουρνόβα από το ΔΣ της ΕΥΔΑΠ και ο Τάσος Γιαννόπουλος από το ΔΣ της εταιρίας «Ελληνικά Πετρέλαια». ...


Στην ίδια συνεδρίαση, συζητήθηκε το ενδεχόμενο το κόμμα να καταθέσει αίτημα προκειμένου να μείνει ανοιχτή η Βουλή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, κάτι το οποίο έχει ήδη κάνει «σημαία» του ο ΣΥΡΙΖΑ. Βασικό επιχείρημα της Αγίου Κωνσταντίνου είναι ότι σε περίπτωση λειτουργίας μόνο θερινών τμημάτων της Βουλής, δεν θα συζητηθούν οι προτάσεις νόμου που έχει καταθέσει από κοινού με το ΠΑΣΟΚ για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο και την ακύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου που οδήγησε στο κλείσιμο της ΕΡΤ. 
Ειδικά για την ΕΡΤ, πάντως, το νομοσχέδιο της κυβέρνησης αναμένεται να κατατεθεί ίσως και εντός των επόμενων ωρών, με τις πληροφορίες να το θέλουν να εισέρχεται στην αρμόδια επιτροπή για συζήτηση μεθαύριο Πέμπτη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive