Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Αποκαλύψεις Μιωνή για Σαμαρά και Βαρβιτσιώτη

Πολλά και ενδιαφέροντα κατέθεσε ο Σάμπυ Μιωνής, όπως γράφει σε άρθρο της η εφημερίδα το “Ποντίκι”, στο ελληνικό κλιμάκιο της επιτροπής που μετέβη στο Ισραήλ για να του πάρει κατάθεση για το σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ. Θυμίζουμε ότι ο κύριος Μιωνής εμφανίζεται να  διαχειρίζεται περίπου το 1/4 του συνολικού ποσού της συγκεκριμένης λίστας ήτοι ένα ποσόν 562 εκατ δολαρίων!
Δήλωσε λοιπόν ο εν λόγω κύριος ότι είναι στενός φίλος του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη από τα χρόνια του κολεγίου. Αυτό βέβαια δεν θα ήταν κακό αν ο συγκεκριμένος βουλευτής δεν ήταν μέλος της προκαταρκτικής Επιτροπής… Μάλιστα το φοβερό είναι ότι ο Μιωνής παραδέχθηκε ότι συνομιλεί αδιαλείπτως με τον κύριο Βαρβιτσιώτη την ώρα που η Ελληνική βουλή διερευνά τον βαθμό εμπλοκής του!!!Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως προκαλεί η αποκάλυψη του Σάμπυ ότι κάποια στιγμή στο κοντινό παρελθόν κι ενώ ο σημερινός πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς... ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τον επισκέφθηκε στα γραφεία του στη Συγγρού και μίλησαν για μπίζνες!! Μεσολαβητής μάλιστα ήταν ο κολλητός του φίλος Σταύρος Παπασταύρου εμπλεκόμενος και αυτός στην λίστα, σύμβουλος του πρωθυπουργού και επικεφαλής του τομέα των Διεθνών σχέσεων της Ν.Δ.
Όμορφος κόσμος, ηθικός (και μνημονιακός) αγγελικά πλασμένος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive