Σάββατο, 15 Ιουνίου 2013

«Ναι» Αρχιεπίσκοπου στους γάμους ομοφυλοφίλων

«Ναι» Αρχιεπίσκοπου στους γάμους ομοφυλοφίλων – Τα έσοδα στα κοινωνικά παντοπωλεία
Σε μία ξαφνική κίνηση προχώρησε σήμερα το πρωί ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου, μία κίνηση που θα φέρει αρκετές αντιδράσεις το επόμενο διάστημα. Μιλώντας στο Ραδιόφωνο του ΡΙΚ, ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας ανέφερε πως η Εκκλησία της Κύπρου αποφάσισε να εγκρίνει τους γάμους ομοφυλόφιλων στην Κύπρο, με την προϋπόθεση...
πως τα έσοδα των γάμων θα πηγαίνουν στα κοινωνικά παντοπωλεία. Όπως τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος, «Η Εκκλησία αντιλαμβανόμενη τους δύσκολα οικονομικά καιρούς για την πατρίδα μας, αποφάσισε να επιτρέψει τους γάμους ομοφυλόφιλων ώστε με τα έσοδα να έρθουν σημαντικά ποσά στα ταμεία των κοινωνικών παντοπωλείων».
Σε ερώτηση πως θα έρχονται αυτά τα έσοδα από τους γάμους, στα χέρια της Εκκλησίας και κατ΄επέκταση στα κοινωνικά παντοπωλεία, ο Αρχιεπίσκοπος ανέφερε πως τα φακελάκια στους γάμους ομοφυλόφιλων θα δίνονται στις Εκκλησίες την ώρα του γάμου, και όχι στο τραπέζι που ακολουθεί του γάμου, και την επομένη τα ποσά θα παραδίδονται στα κοινωνικά παντοπωλεία.
Η κίνηση αυτή της Εκκλησίας αναμένεται να σηκώσει θύελλα διαμαρτυριών στο εσωτερικό της χώρας, και δεν αποκλείεται να δούμε σκηνές «Γαλλίας» των τελευταίων εβδομάδων, όπου είχαμε επεισόδια και μεγάλες διαδηλώσεις κατά των γάμων ομοφυλόφιλων.
Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ήδη το πρώτο ζευγάρι Κύπριων ομοφυλόφιλων ετοιμάζει τις προετοιμασίες του γάμου του. Το apokalyptiko.com επικοινώνησε με το ζευγάρι, που έχει καταγωγή από την Πάφο και συνομίλησε μαζί τους. Όπως μας ανέφεραν, δεν πίστευαν στα αυτιά τους ακούγοντας τον Αρχιεπίσκοπο στο ραδιόφωνο και δεν μπορούσαν να κρύψουν τη χαρά τους για το ότι θα μπορέσουν να επισημοποιήσουν τον έρωτά τους. «Εγώ και ο Τάκης ετοιμαζόμασταν να πάμε στο Άμστερνταμ και να τελέσουμε εκεί το γάμο μας, αλλά τώρα έχουμε την ευκαιρία να παντρευτούμε σε ένα από τα ειδυλλιακά μοναστήρια του Δήμου Πάφου», μας ανέφεραν.
Η εξαγγελία του Αρχιεπισκόπου έχει προκαλέσει και το ενδιαφέρον των διεθνών μέσων ενημέρωσης, με το Βρετανικό BBC να δημοσιεύει άρθρο με τον τίτλο «Cyprus: Gay marriages the antidote for the economic crisis», ενώ πολλά ειδησεογραφικά πρακτορεία αναμένονται στο νησί μας για να καλύψουν τον πρώτο γάμο ομοφυλόφιλων.

6 σχόλια:

 1. Άλλη μία προδοσία! Γάμος υφίσταται μόνο εντός Ορθοδόξου Εκκλησίας,όλα τα άλλα είναι "θεατρικές παραστάσεις" και εισιτήρια πορνείας....
  Αυτά να τα βλέπουν οι όποιοι υποστηρικτές του...Γνωστός υποστηρικτής της αιρέσεως του Οικουμενισμού!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. - Καί 'συ "ΒΡΟΥΤΕ;"

  Τί να πω μετά από αυτό;
  Δηλαδή, οι ... Γάμοι αυτοί θα "βοηθήσουν" στο "κλείσιμο τής ΜΑΥΡΗΣ (καί άραχνης) Τρύπας τής Κυπρου μας;;;
  Κρίμα Αγιε Πατέρα καί νόμιζα πως "κρατούσες" ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ εκεί στο ταλαίπωρο νησί μας...
  Τώρα, η κατάντια ... «Ό,τι προαιρείσθε»
  ΕΥΓΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΕ!
  'Εδωσες "τροφή" γιά σχόλια πού;
  Μα φυσικά στούς Τούρκους - Μογγόλους πού έχεις ακόμα στην πλάτη σου!
  Θα τολμούσε αυτό να το "υιοθετήσει" ο Ιμάμης;
  ΙΜΑΜ ΜΠΑΪΛΤΝΤΙ θα τον έκαναν σε χρόνο...D.T.!
  ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ... Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΘΟΣ ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ. ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΣΜΟΥ!!! ΑΙΣΧΟΣ..............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΑΙΣΧΟΣ! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ... Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΘΟΣ ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ. ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive