Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Οι ΛΕΧΡΙΤΕΣ ! Toυ έκοψαν το νερό και βγάζουν στο "σφυρί" το σπίτι άνεργου για 831 ευρώ!

Στο σφυρί σπίτι άνεργου για 831 ευρώΣτο σφυρί βγάζει η ΕΥΔΑΠ το σπίτι ενός άνεργου μεταλλεργάτη της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης για οφειλή 831 ευρώ. Ο άνεργος μεταλλεργάτης, πατέρας δύο παιδιών, δεν κατάφερε να εξοφλήσει στην ΕΥΔΑΠ τους λογαριασμούς από το 2012, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Ριζοσπάστη. Η εταιρεία, αφού του έκοψε την παροχή του νερού, στη συνέχεια έβαλε δικηγόρο, ερεύνησε την ακίνητη περιουσία του στα υποθηκοφυλακεία και εντόπισε ότι διαθέτει ένα σπίτι. Έτσι στις 29 Μαΐου ξεκίνησε η διαδικασία της κατάσχεσης.Την Πέμπτη έγινε μία πρώτη παρέμβαση από αντιπροσωπεία του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά στα γραφεία της ΕΥΔΑΠ....
προκειμένου να σταματήσει η διαδικασία, ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας η διευθύντρια του καταστήματος δήλωσε «αδυναμία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive