Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. Πολιτικό (απο) κομμα προανήγγειλε ΚΑΙ η Αννα Διαμαντοπούλου. Στο τέλος θα είναι πιο πολλά απο τους ψηφοφόρους!

Πολιτικό κόμμα προανήγγειλε η Αννα ΔιαμαντοπούλουTίτλους τέλος στην πολιτική της σχέση με το ΠΑΣΟΚ έριξε χθες η Αννα Διαμαντοπούλου προαναγγέλλοντας ταυτόχρονα το επόμενο βήμα για τη δημιουργία πολιτικού κόμματος από τη «μήτρα» του «Δικτύου για την Μεταρρύθμιση της Ελλάδας και της Ευρώπης» του οποίου ηγείται τους τελευταίους μήνες.
«Το ΠΑΣΟΚ αυτό δεν με εκφράζει πια», δήλωσε η πρώην υπουργός σε τηλεοπτική της συνέντευξη στην ΝΕΤ, όπου γνωστοποίησε ότι έχουν ωριμάσει οι διεργασίες -με τη συμμετοχή και της ίδιας- για την ίδρυση ενός νέου πολιτικού σχηματισμού. Το τυπικό διαζύγιο με το ΠΑΣΟΚ επέρχεται σχεδόν ένα χρόνο μετά την καίρια ρήξη με την ηγεσία του κόμματος...
και την απόφαση που έλαβε αμέσως μετά τις εκλογές του 2012 να μη μετάσχει με πολιτικά στελέχη στην κυβέρνηση Σαμαρά, θέση με την οποία διαφώνησε τόσο η κ. Διαμαντοπούλου όσο και άλλα στελέχη όπως ο Αν. Λοβέρδος και σχεδόν αμέσως μετά την επιστροφή της από τη Λειψία όπου «γεννήθηκε» η Προοδευτική Συμμαχία, η νέα ένωση των Σοσιαλιστικών Κομμάτων της Ευρώπης.
Ανοικτός δίαυλος
Η κ. Διαμαντοπούλου διατηρεί ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με τον Αλέκο Παπαδόπουλο, ενώ στο πλαίσιο του Δικτύου συμπορεύεται με τον Τσούκαλη του ΕΛΙΑΜΕΠ, τους ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ Αννυ Ποδηματά και Σπ. Δανέλη κ.λπ.
Σύμφωνα με πληροφορίες το νέο πολιτικό εγχείρημα έχει ως αφετηρία τη θέση ότι «Δ' Ελληνική Δημοκρατία» θα ορίζεται και θα προσδιορίζεται από την «Ελλάδα της παραγωγής». Από τις βασικές αρχές όπως τις περιέγραψε στη συνέντευξή της η κ. Διαμαντοπούλου θα είναι η υπεράσπιση της επιχειρηματικότητας, η αξιοκρατία, η στελέχωσης του Δημοσίου από τους αρίστους κ.λπ.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται πλέον τη Δευτέρα η εκδήλωση του Δικτύου «Ευρώπη σε αναζήτηση κοινού μέλλοντος Βορράς - Νότος: μια ισότιμη συνύπαρξη» όπου μαζί με τον κ. Τσούκαλη θα κάνει την εισαγωγική τοποθέτηση.
Μιλώντας χθες στη ΝΕΤ η πρώην υπουργός, η οποία είχε επισημάνει πως το «μνημόνιο δεν είναι γραμμένο σε γρανίτη» ζήτησε την αποχώρηση της τρόικας από την Ελλάδα τον Σεπτέμβριο και την υποκατάστασή της στον έλεγχο υλοποίησης του μνημονίου από το Κοινοβούλιο, οι επιτροπές του οποίου θα ελέγχουν σε μηνιαία βάση τους υπουργούς. «Τρόικα τέλος» ήταν η χαρακτηριστική της φράση, ενώ πρότεινε και την υποτίμηση του ευρώ, ώστε να κερδίσει η Ευρώπη ανταγωνιστικότητα, χωρίς να εξαθλιώσει περαιτέρω τους πολίτες της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive