Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Ελιά, ελιά με Βενιζέλο “βασιλιά”

venizelosΣτην συγκρότηση μιας ελληνικής “Ελιάς” βαδίζει ολοταχώς το ΠΑΣΟΚ διαπιστώνοντας ότι ενδεχομένως αποτελεί την μοναδική σανίδα σωτηρίας για το κόμμα. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος εν μέσω της φουρτούνας για τις μαύρες τρύπες στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ απηύθυνε ανοιχτή πρόσκληση στην Δημοκρατική Αριστερά για κοινή κάθοδο των δύο κομμάτων στις ευρωεκλογές που θα γίνουν σ’ έναν ακριβώς χρόνο από τώρα, τον επόμενο Μάιο. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει συνειδητοποιήσει ότι το κόμμα του κινδυνεύει να εξαφανιστεί...
στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση και εξ αυτού του λόγου θα επιμείνει μέχρι τέλους στην συγκρότηση ενός κοινού ευρωπαϊκού ψηφοδελτίου με ΔΗΜΑΡ και άλλες δυνάμεις της Κεντροαριστεράς στοχεύοντας ασφαλώς στην δική του διάσωση και δευτερευόντως στην επιβίωση της παράταξης. Ο κ. Βενιζέλος μετά τους άστοχους χειρισμούς που έγιναν αναφορικά με τα οικονομικά του κόμματος κατάλαβε έστω και με καθυστέρηση ότι ο ίδιος ουσιαστικά έδωσε την χαριστική βολή στο ΠΑΣΟΚ τροφοδοτώντας ακόμη και σενάρια περί διάσπασής του. Μάλιστα εισέπραξε και προειδοποιήτικά μηνύματα από την βάση του κόμματος να σταματήσει να δυναμιτίζει την κατάσταση και να βάλει τα θέμα με τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ στην σωστή του διάσταση.
Εξ αυτού του λόγου χθες κατέβασε εμφανώς τους τόνους και ζήτησε από τους συνεργάτες του να ξεκινήσουν και πάλι δουλειά με επίκεντρο τα ζητήματα της καθημερινότητας.
Προηγουμένως είχε δεχτεί τηλεφωνήματα αγωνίας και από το Μέγαρο Μαξίμου που έβλεπε με τρόπο πως ο κυβερνητικός εταίρος κ. Βενιζέλος δεν το είχε και λίγο να τινάξει ακόμη και την κυβερνητική συνοχή στον αέρα, τραβώντας στα άκρα την σύγκρουσή του με τον Γ. Παπανδρέου.
 http://rizopoulospost.com/ellia-elia-me-venizelo-vasilia/#ixzz2SwWWOFMe
Follow us: @RizopoulosPost on Twitter | RizopoulosPost on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive