Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Έτοιμοι για .. Ανάπτυξη; Πάμε: Φόροι 4,7 δισ. ευρώ από επαγγελματίες και ακίνητα το 2014


Σύμφωνα με το νέο Μνημόνιο
Στο επικαιροποιημένο Μνημόνιο προβλέπεται ότι θα εισπραχθούν το 2014 από τους φόρους στα ακίνητα και τις αλλαγές στη φορολογία φυσικών προσώπων και αυτοαπασχολούμενων έσοδα ύψους 4,7 δισ. ευρώ. Η εφαρμογή του ενιαίου φόρου στα ακίνητα θα ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2014, δεδομένου ότι μέχρι τότε οι ιδιοκτήτες ακινήτων θα πληρώνουν το ειδικό τέλος ακινήτων μέσω της ΔΕΗ, καθώς και τον ΦΑΠ για το 2013. Το Μνημόνιο προβλέπει και δράσεις για την είσπραξη των φόρων, όπως για παράδειγμα την πληρωμή του ΦΠΑ. Από τον Σεπτέμβριο ο ΦΠΑ θα πληρώνεται στο Δημόσιο από τους υπόχρεους με πάγια εντολή στο τέλος κάθε μήνα. Στην έκθεση της Κομισιόν...
, τα στελέχη της Επιτροπής αναγνωρίζουν την αποτυχία στην είσπραξη των προβλεπόμενων εσόδων από την εξίσωση των ειδικών φόρων κατανάλωσης σε πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης. Ωστόσο, στην έκθεση δεν γίνεται καμία αναφορά για ενδεχόμενη μείωση των ΕΦΚ παρά μόνο για τον ΦΠΑ στην εστίαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive