Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Θρίλερ με τη δολοφονία της αστρολόγου. Τρίτο πρόσωπο κατονομάζει ο 43χρονος φερόμενος ως δράστης


Θρίλερ με τη δολοφονία της αστρολόγουΔιαστάσεις θρίλερ προσλαμβάνει η τραγωδία που εκτυλίχτηκε χτες τα ξημερώματα στην Κηφισιά, με θύμα τη γνωστή αστρολόγο Νατάσα Λιβάνη. 
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 3:10, στην οδό Ασκληπιού, έξω από το σπίτι της 55χρονης. 
Ο 43χρονος άνδρας, ο οποίος φέρεται να παρέσυρε την 55χρονη με το αυτοκίνητό της, κατονομάζει, σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Alpha, κάποιον άλλον ως δράστη και υποστηρίζει πως ήταν στο περιστατικό και πάτησε με το Ι.Χ. την άτυχη γυναίκα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, o σύντροφος της αστρολόγου παραδέχεται ότι ήταν μαζί της τα ξημερώματα της Μ. Τρίτης, καθώς και ότι τον πήγε σπίτι του, αλλά κάνει λόγο για ένα τρίτο πρόσωπο... που βρισκόταν μαζί τους στο αυτοκίνητο, το οποίο ευθύνεται για το θάνατο της 55χρονης.

Οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν και το δεύτερο πρόσωπο.

Ο 43χρονος άνδρας φέρεται, να τραυμάτισε θανάσιμα την αστρολόγο, ύστερα από επεισόδιο που είχαν. 

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο 43χρονος έπινε στο σπίτι τους με τον γιο της 55χρονης από προηγούμενο γάμο και κάποια στιγμή, τον πήγε στο δικό του σπίτι, με το αυτοκίνητο της μητέρας του.

Μετά από λίγο, όπως είπε στους αστυνομικούς ο γιος του θύματος, χτύπησε το τηλέφωνο του και όταν το σήκωσε άκουσε την μητέρα του σε κατάσταση πανικού.

Ο γιος έτρεξε στο σπίτι και βρήκε τη μητέρα του κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου της και τον 43χρονο σε μικρή απόσταση από αυτό.

Ποια ήταν η Νατάσα Λιβάνη


Η αστρολόγος Νατάσα Λιβάνη, όπως αναφέρει στο βιογραφικό της που είχε αναρτήσει στο blog της, γεννήθηκε στην Αθήνα και διέμενε στη Κηφισιά όπου και διατηρούσε το γραφείο της. 

Είχε συνεργαστεί με τηλεοπτικούς σταθμούς και περιοδικά. 

Συγκεκριμένα είχε συμμετάσχει στο πρωινό μαγκαζίνο του Star Channel «Star breakfast», το βράδυ στο «Star News» και στον Alpha στην εκπομπή «Αυτό μας έλειπε». 

Επίσης δούλευε για το «Αστροσκόπιο», ενώ για οκτώ χρόνια έγραφε στο Playboy. Συνεργάστηκε με τα περιοδικά ΜΕΝ, ΚΑΙ, Mirror. 

Στο New Channel πραγματοποίησε το όνειρό της, αφού έλεγε τα άστρα μετά το δελτίο ειδήσεων. 

Είχε συνεργαστεί και με τα περιοδικά Αστροσκόπιο, Crash, ΝΥΦΗ, Celebrity, Style watch fashion.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive