Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

Παναθηναϊκός - Ξάνθη 3-0. Με δύο γκολ του Ζέκα κι ένα του Φιγκερόα, ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα με 3-0 την Ξάνθη στη Νέα Σμύρνη και κατέλαβε την 6η θέση στη Superleague. ΒΙΝΤΕΟ


Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, ο Παναθηναϊκός νίκησε με 3-0 την Ξάνθη στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και κατέλαβε την 6η θέση στη φετινή Superleague. Έτσι, σε περίπτωση που ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν λάβει την αδειοδότηση της ΕΠΟ, οι "πράσινοι" θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν στο Europa League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Ζοζέ Ζέκα... 
ΒΙΝΤΕΟ>>
που πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ του "τριφυλλιού", ενώ το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από ένα υπέροχο γκολ του Λουσιάνο Φιγκερόα. Μοιραίος για τους Θρακιώτες ήταν ο Σερζ Ντιέ, που αποβλήθηκε για μία ανόητη ενέργεια ενώ το σκορ ήταν 1-0.


Μπαράζ: Παναθηναϊκός-Ξάνθη (HL) από greeksuperleague

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης
Διαιτητής: Θάνος
Βοηθοί: Ευθυμιάδης, Γκάγκας
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Βονόρτας): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Μπουμσόνγκ, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρίνος, Σο, Λαγός, Ζέκα (83' Καζιγιάμα), Μπαρμπαρούσης, Ντίνας (72' Εσπάρθα), Φιγκερόα (80' Φορναρόλι)
ΞΑΝΘΗ (Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Κομεσίδης, Βάλλας, Γούτας, Παΐτο, Ντιέ, Φλίσκας, Μαρέν (46' Ντάνι), Μάνταλος (70' Ονουάτσι), Μαρσελίνιο, Σολτάνι (64' Σμιθ)
Γκολ: 28', 61' Ζέκα, 76' Φιγκερόα
Κίτρινες κάρτες: Σεϊταρίδης, Μαρίνος
Κόκκινη κάρτα: 40' Ντιέ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive