Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ - ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ. Mετ'εμποδίων η κατάσχεση καταθέσεων στην Κύπρο


Στην Κύπρο, το Ανώτατο Δικαστήριο ακύρωσε το μεσημέρι της Παρασκευής την ισχύ των προσωρινών διαταγμάτων που μπλόκαραν την υλοποίηση των αποφάσεων για αναδιάρθρωση της Λαϊκής Τράπεζας και κούρεμα καταθέσεων στη Τράπεζα Κύπρου λόγω παραίτησης των δικαστών! Η ακύρωση αποφασίστηκε καθώς οι δικαστές που είχαν εκδώσει τα μονομερή διατάγματα σήμερα αυτοεξαιρέθηκαν από την διαδικασία εξέτασης σχετικών προσφυγών, επειδή είχαν πληροφορηθεί ότι συγγενικά τους πρόσωπα έχουν  συμφέρον από την διαδικασία Σε 10 μέρες θα εξετασθεί η ουσία των υποθέσεων για το αν οι διατάξεις για το κούρεμα και την αναδιάρθρωση της Λαϊκής παραβιάζουν το σύνταγμα....

Οι υπόλοιποι καταθέτες που είχαν καταχωρήσει προσφυγές για έκδοση προσωρινών απαγορευτικών διαταγμάτων απέσυραν τις απαιτήσεις τους και συμφώνησαν να εξεταστεί η ουσία των υποθέσεων τους στις 23 Απριλίου μαζί με όλες τις άλλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive