Μετά την εκλογή του δήλωσε οτι οι θεσμικοί φορείς, καλούνται να συνεργαστούν ώστε να "σπάσει" ο φαύλος κύκλος της ύφεσης, απόρροια της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης, που τείνει να εξελιχθεί σε βαθιά ανθρωπιστική με απρόβλεπτες για την κοινωνία και οικονομία συνέπειες.Ο Γιώργος Καββαθάς ορίστηκε νέος πρόεδρος από το Διοικητικό Συμβούλιο της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδας μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Ασημακόπουλου από την προεδρία.
Σε μια κρίσιμη στιγμή για την πατρίδα μας, τους θεσμούς, την κοινωνική συνοχή...
η ΓΣΕΒΕΕ πρέπει και μπορεί να εντείνει τις προσπάθειές της για την προστασία και ανάπτυξη της "ραχοκοκαλιάς" της ελληνικής οικονομίας που είναι οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις τόνισε μετά την εκλογή του ο κ. Καββαθάς.
Σημείωσε ότι η ΓΣΕΒΕΕ θα συνεχίσει να αγωνίζεται με την ίδια υπευθυνότητα για την επίτευξη των θεμελιωδών αυτών αλλαγών και την ενίσχυση της μικρής κλίμακας επιχειρηματικότητας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.