Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Αποδοκίμασαν βουλευτές της ΝΔ και της ΔΗΜΑΡ (βίντεο)

Την έντονη αποδοκιμασία των γιατρών δέχτηκαν οι βουλευτές της ΝΔ, Δημήτρης Χριστογιάννης και της ΔΗΜΑΡ, Κατερίνα Μάρκου οι οποίοι επιχείρησαν να μιλήσουν στο συνέδριο της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Ιατρών.
 
Οι γιατροί χαρακτήρισαν «πολιτικό τσιράκι της τρόικας» τον κ. Χριστογιάννη με το που ανέβηκε στο βήμα του Συνεδρίου, ενώ του είπαν να κατέβει από το βήμα του συνομιλητή.



Ο βουλευτής της ΝΔ τελικά κατέβηκε από το βήμα καθώς μεταξύ άλλων γυναίκα κατευθύνθηκε προς το μέρος και του πήρε τα χαρτιά της ομιλίας του.
 
Αποδοκιμασίες δέχθηκε και η κυρία Μάρκου, η οποία κατέβηκε αμέσως από το βήμα του ομιλητή χωρίς να μιλήσει στο συνέδριο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive