Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Ένταση έξω από τα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης. ΦΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Στο νοσοκομείο Παπανικολάου μετέβη το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Ζήσης Κλεισιάρης, μετά την ένταση που προκλήθηκε νωρίτερα μεταξύ ΜΑΤ και συγκεντρωμένων, μπροστά από τα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης....
 


O δικηγόρος καταγγέλλει ότι έχει τραύματα στο πόδι και τα πλευρά κι αυτή την ώρα υποβάλλεται σε εξετάσεις.



Μάλιστα, μετά τα επεισόδια, ο πρώην πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου, Μανώλης Λαμτζίδης, έκανε συμβολική διαμαρτυρία μπροστά στα ΜΑΤ, ξαπλώνοντας στον δρόμο. 



Σημειώνεται ότι, η ένταση ξεκίνησε όταν δικηγόροι που βρίσκονταν έξω από τα γραφεία του Συλλόγου, στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Παύλου Μελά, προσπάθησαν να μπουν μέσα στον χώρο με τις προσκλήσεις τους, για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, ωστόσο δεν τους επιτράπηκε η είσοδος και προκλήθηκε ένταση μεταξύ συγκεντρωθέντων και ΜΑΤ. 

Στην εκδήλωση που έγινε για τα εγκαίνια του Ινστιτούτου Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Θεσσαλονίκης, τελικά δεν προσήλθε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Αντώνης Ρουπακιώτης και τον εκπροσώπησε ο γενικός γραμματέας, Νικόλας Κανελλόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive