Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Πυροβολισμοί Μανωλάδας: Η άλλη πλευρά των γεγονότων που «κρύβουν» τα ΜΜΕ!


ΞΑΝΑΡΩΤΑΜΕ: ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΠΙΣΤΟΛΕΡΟ - ΕΠΙΣΤΑΤΕΣ;
Μια άλλη άποψη για τα γεγονότα στην Μανωλάδα (η οποία φαίνεται πολύ πιο λογική, από τον «ανόητο και τυφλό» πυροβολισμό εναντίων λαθρομεταναστών που παρουσιάζεται μέρες τώρα στα ΜΜΕ): 
1. Οι Μπαγκλαντέζοι επιτέθηκαν, γιατί αντικαταστάθηκαν από Αιγύπτιους. 
2. Η αντικατάσταση έγινε γιατί οι Μπαγκλαντέζοι, ενώ είχαν συμφωνήσει 30τελάρα συγκομιδής με 22€, μάζευαν 12-13 και ζητούσαν τα ίδια λεφτά. 
3. Τα δε χρήματα που τους ωφειλόταν ήταν μόνο του Απριλίου (μέχρι τέλος Μαρτίου είχαν πληρωθεί)....4. Οι πυροβολισμοί έγιναν για εκφοβισμό -άμυνας- στο έδαφος, εξού και τα ελαφρά τραύματα από εξοστρακίσεις. 
5. Η επίθεση γινόταν από τους Μπαγκλαντέζους στους Αιγυπτίους, και οι εργαζόμενοι μπήκαν στην μέση να τους προστατεύσουν. 
6. Η επίθεση έγινε από ομάδα ~150ατόμων (!) εκ των οποίων τα περισσότερα άτομα δεν είχαν καμία σχέση με τους εργαζομένους(!) 
7. Για της συνθήκες διαβίωσης των μεταναστών, δεν φταίνε οι εργοδότες - αλλά το κράτος. Οπότε αυτό ας φροντήσει για το πως θα μένουν, ή ας τους διώξει αν δεν μπορεί να το φροντήσει. 
8. Οι Μπαγκλαντέζοι έχουν θάψει εκεί ζωντανούς 2 ομοεθνείς τους ήδη(!) - θα σε βαστούν τους εργοδότες τους; Τους επιτέθηκαν (στους εργοδότες) με τσεκούρια, σιδερολοστούς, κτλ, τα οποία έχουν κατασχεθεί ως πειστήρια - αλλά κανείς δεν τα δείχνει. 
Δείτε και το βίντεο: 
Πηγή: 
http://www.spirospero.gr/index.php/koinonia/49504-epistates-pyrovolisame-epeidi- mas-epitethikan-video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive