Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΣΤΗΝ ΜΑΝΩΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΌΛΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ.



Αναρωτιέμαι για την έκπληξη όλων αυτών των περισπούδαστων δημοσιογράφων των μεγάλων συστημικών τηλεοπτικών διαύλων που με αναλύσεις επι αναλύσεων προσπαθούν να <<πλησιάσουν>> το θέμα.
Ευθύνη και ανάθεμα ρίχνουν στους δράστες καθώς και σε αυτούς που εκμεταλλεύονται τον ιδρώτα των <<τίμιων>> αυτών λαθροεισβολαίων. 
Βέβαια έτσι είναι, κατακριτέα η ενέργεια των δραστών και των <<κακών>> αφεντικών και η δικαιοσύνη θα πρέπει να ενεργήσει τα νόμιμα.
Η απορία μου όμως έναντι όλων αυτών που αρέσκονται σε όλες αυτές τις αναλύσεις είναι γιατί η έρευνά τους αρχίζει και τελειώνει με αυτούς....

<<κακούς>>.
Δεν θα έπρεπε να αναζητήσουν ευθύνες και σε κάποιους <<αθέατους>> οι οποίοι δια των παραλείψεών τους αφήνουν να γεννιούνται και γιγαντώνονται τέτοια φαινόμενα?
Με μια πρόχειρη εκτίμηση θα μπορούσα να πω ότι τέτοια φαινόμενα δημιουργήθηκαν με την ανοχή (ήπια έκφραση) υπηρεσιών της επίσημης Ελληνικής υπηρεσίας.
Ας ξεκινήσουμε να απαριθμούμε μερικές....Υπουργείο Γεωργίας-Υπουργείο Υγείας-Περιφέρεια-Δήμος-Αστυνομία.
Όλοι αυτοί δια των υπηρεσιών τους θα έπρεπε να γνωρίζουν για το πόσοι εργάζονται παράνομα,σε ποιους εργοδότες,ποιες οι συνθήκες εργασίας,ποιες οι συνθήκες διαβίωσης και υγιεινής.
Ένα άλλο θέμα που επίσης θα έπρεπε να αναζητήσουν είναι το πως αυτοί οι άνθρωποι εισέρχονται παρανόμως στην χώρα μας , πως καταφέρνουν να φτάσουν σε περιοχές που χρειάζονται φτηνά εργατικά χέρια και τέλος ποιοι τους έχουν υπό την προστασία τους.
Όταν Κοι δημοσιογράφοι φτάσετε σε αυτό το επίπεδο έρευνας να είστε βέβαιοι ότι θα επιτελέσετε το πραγματικό σας λειτούργημα.
Προς το παρόν κατ εμε λειτουργείται αποσπασματικά και μπορώ να πω και εκ του πονηρού. 
Giorgos Krikopoulos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive