Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΑΥΤΟΣ, ΝΑΙ ! ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ! Έλληνας εν ενεργεία αστυνομικός 87 ετών παρακαλώ! εξουδετέρωσε κακοποιό!


Έλληνας αστυνομικός 87 ετών εξουδετέρωσε... κακοποιό!Είναι 87 ετών και λέγεται  Λίο Θαλασσίτης. Ο γηραιότερος εν ενεργεία, αστυνομικός των ΗΠΑ, εξουδετέρωσε έναν κακοποιό που επεχείρησε νε κλέψει έναν ηλικιωμένο, έξω από εστιατόριο στη Φλόριντα των ΗΠΑ!
Ο Έλληνας Ράμπο με μια δυνατή γροθιά έσπασε δόντια και πλευρά του κλεφτή και τον έθεσε εκτός μάχης σε χρόνο μηδέν. Ο Λίο Θαλασσίτης πρόσφατα τιμήθηκε με βραβείο της Αστυνομίας του Hialeah, καθώς είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία αστυνομικός που υπηρετεί στο σώμα. Ο Λιο έχει πολεμήσει στον Β Παγκόσμιο πόλεμο και στον πόλεμο της Κορέας, και έχει τιμηθεί...
με τρία παράσημα. Επίσης, έχει συμμετάσχει στα δοκιμαστικά των Ολυμπιακών Αγώνων το 1964 , εκπροσωπώντας τις ΗΠΑ στην ελληνορωμαϊκή πάλη.Έχει προπονήσει γνωστούς πυγμάχους και διατηρείται μέχρι  σήμερα σε άριστη φόρμα, καθώς ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα άσκησης και διατροφής.

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive