Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΣΤΟ 87' ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1-0. Η οριστική διακοπή «τελειώνει» την ΑΕΚ!


Η οριστική διακοπή «τελειώνει» την ΑΕΚ!Φοβερά επεισόδια στο ΟΑΚΑ με την είσοδο των οπαδών της ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο με το που σημειώθηκε στο 87' το 1-0 υπέρ του Πανθρακικού με αυτογκόλ του Μπουγαΐδη.
Η κατάσταση στο ΟΑΚΑ μύριζε μπαρούτι από το 76', όταν μπροστά από τη θύρα 35 και 1 έκαναν «περίπατο» οι οπαδοί της ΑΕΚ. Οι σεκιούριτι μαζί με την αστυνομία προσπάθησαν να τους απομακρύνουν και αρχικά και μετά από εξάλεπτη διακοπή από τον Τριτσώνη τα κατάφεραν. Στο 87', όμως, η κατάσταση ξέφυγε εντελώς... Ο Μπουγαΐαδης στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα, δεν συνεννοήθηκε με τον Αραμπατζή...
και την έστειλε στα δίχτυα της «Ενωσης».
Και εκεί έγινε γενικευμένο ντου στον αγωνιστικό χώρο. Πάνω από 200 οπαδοί της ΑΕΚ έτρεξαν και βρέθηκαν μέσα στο γήπεδο με τους παίκτες, τους διαιτητές και τους προπονητές να τρέχουν στη φυσούνα και να μπαίνουν στα αποδυτήρια.
Οι πάγκοι έσπασαν, μετακινήθηκαν. Τα σημαιάκια των κόρνερ έγιναν όπλο στα χέρια των οργισμένων οπαδών της ΑΕΚ που δεν μπορούσαν να «χωνέψουν» το γεγονός ότι η ομάδα τους έχανε, πλέον, με 1-0 και ήταν, πλέον, ορατό το ενδεχόμενο του υποβιβασμού.Οι δυνάμεις καταστολής έκαναν άμεσα την εμφάνιση τους. Χρησιμοποίησαν δακρυγόνα και έστησαν τείχος μπροστά στη φυσούνα, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.
ΣΚΟΡΕΡ: 87' Μπουγαΐδης
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 45' Ανάκογλου - 16' Χρήστου, 32' Λουσέρο, 47' Καστσελάν
ΑΠΟΒΟΛΕΣ:
ΔΟΚΑΡΙΑ:
ΧΑΜΕΝΑ ΠΕΝΑΛΤΙ:
ΑΕΚ: Αραμπατζής,Γκερέιρο, Φούντας, Φέτσης (67' Ρίκκα), Πετρόπουλος, Τσουμάγκας, Βλάχος, Ανάκογλου (83' Καραλής), Μπουγαΐδης, Μητρόπουλος, Κουτρουμπής.
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Κουτσόπουλος, Βαϊρουά (52' Μίνγκα), Καστσελάν, Παπαδόπουλος, Λουσέρο, Σερφά, Μουνάφο, Μπαϊκαρά, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Σκλιοπίδης.
Επιμέλεια: ΚΩΣΤΑΣ ΤΕΟ
Δείτε το φιλμ του αγώνα στο live του SentraGoal:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive