
Φυσικά εντυπωσιάζει και ο τρόπος διαφυγής τους και το γεγονός ότι έδειχναν πολύ σίγουροι για τις κινήσεις τους καθ'οδόν προς τις φυλακές των Τρικάλων και ενώ μετέφεραν όλο αυτό το οπλοστάσιο.
Ο τρόπος με τον οποίο έδρασε η ομάδα των 15 ατόμων που προσέβαλε την εξωτερική φρουρά των φυλακών στα Τρίκαλα ήταν άψογα οργανωμένος και σχεδιασμένος με στρατιωτική συνέπεια ως προς τη σύλληψη και την εκτέλεση. Χρησιμοποιήθηκαν τέσσερα σημεία προσέγγισης
Ψύχραιμοι έδωσαν μάχη επί 45' με τους φρουρούς των εξωτερικών φυλακίων μέχρις οτου ολοκληρωθεή η απόδραση και στοιχεία που έχουν οι αρχές συγκλίνουν στο ότι υπήρε και δεύτερη ομάδα κάλυψης ανεπτυγμένη στις οδικές αρτηρίες που οδηγούσαν στην φυλακή προκειμένου να τις αποκόψουν αν χρειαζόταν!
Συνολικά χρησμοποιήθηκαν εννέα χειροβομβίδες από τς οποίες εξερράγησαν οι επτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.