Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Αυτή είναι η tv persona συγγραφέας, πανελίστρια και μοντέλο που πιάστηκε στο Μπάνσκο να κάνει βίζιτες!


Το ζαλίσαμε πολύ και κούρασε μου είπε μια φίλη. Όλοι το ξέρουμε, όλοι το σχολιάζουμε και όλοι το "παίζουμε" αδιάφοροι. Η 25χρονη ομολογουμένως πολύ όμορφη κοπέλα που θα δείτε πιο κάτω...στέφθηκε Β' Σταρ Ελλάς το 2007 στα καλλιστεία του ΑΝΤ1.
Ποιά είναι; Ποιο το βιογραφικό της;
Η Αντωνία Καλλιμούκου γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου του 1986 και είναι απόφοιτη του Πάντειου Πανεπιστημίου. Την γνωρίσαμε από τα καλλιστεία του ΑΝΤ1 όπου στέφθηκε Β' Σταρ Ελλάς το 2007. Μέτα, την είδαμε στο "Elatte", καλοκαιρινό πρωινό του ΑΝΤ1 με τη Νάντια Μπουλέ και τον Θανάση Πάτρα και το 2012 στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη στην καθημερινή εκπομπή "Ελένη". Ακόμα, έχει συγγράψει και ένα παιδικό παραμύθι το οποίο εξέδωσε ο Νίκος Μουρατίδης....
Η Αντωνία τα τελευταία χρόνια διατηρεί σχέση με τον σεναριογράφο - συγγραφέα Κώστα Βαζάκα όπου φήμες έλεγαν ότι θα ανέβουν σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.
Η Αντώνια Καλλιμούκου κατά καιρούς έχει φωτογραφηθεί σε πολύ πιπεράτες στάσεις και με πολύ λίγα ρούχα. Για να το διαπιστώσει κάποιος μπορεί να googlάρει το ονοματεπώνυμό της και θα δει πληθώρα φωτογραφιών.
Το χρονικό της σύλληψης
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο που έχουν συντάξει οι αστυνομικές αρχές στη Βουλγαρία, η εκρηκτική πανελίστρια έφτανε αεροπορικώς στη Σόφια σχεδόν κάθε Παρασκευή βράδυ, από τα τέλη Σεπτεμβρίου και μετά. Εκεί, στο αεροδρόμιο της πρωτεύουσας της Βουλγαρίας, την παραλάμβαναν μέλη της σπείρας, ένας 38χρονος ξενοδουπάλληλος κι ένας 29χρονος πρώην υπαξιωματικός από τη Βουλγαρία και οδικώς την μετέφεραν σε πολυτελές ξενοδοχείο λίγα μόλις χιλιόμετρα έξω από το χιονοδρομικό κέντρο του Μπάνσκο.
Ο τρόπος που οργάνωνε το ροζ κύκλωμα τα ερωτικά ραντεβού της ελληνίδας πανελίστριας ήταν σχεδόν αριστοτεχνικός: Εκείνη διέμενε σε πολυτελή σουίτα από το βράδυ της Παρασκευής και οι "επισκέπτες" της, έρχονταν οδικώς από την Ελλάδα και σύμφωνα πάντα με τις καταθέσεις ήταν όλοι Έλληνες υπήκοοι. Άλλωστε απόσταση από την Ελλάδα δεν είναι απαγορευτική. Μόλις μιάμιση με δύο ώρες μακριά από τη Θεσσαλονίκη η απόσταση οδικώς είναι λιγότερη από 3 με 4 ώρες.
Σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο, οι ερωτικές συνευρέσεις άρχιζαν από το πρώτο κι όλας βράδυ της διαμονής της εκρηκτικής παρουσιάστριας στο χειμερινό τουριστικό θέρετρο και σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται πως τα ραντεβού ήταν τόσα, ώστε να παραμένει επί.. Βουλγαρικού εδάφους, μέχρι το βράδυ της Κυριακής οπότε και πάλι επέστρεφε μέσω Σόφιας. Όσοι πάλι ήθελαν να απολαύσουν την παρέα της για ολόκληρο Σαββατοκύριακο, γνώριζαν καλά πως θα έπρεπε να ξοδέψουν αρκετές χιλιάδες ευρώ.
Η σύλληψη της την περασμένη Παρασκευή
Η σύλληψη της ελληνίδας πανελίστριας έγινε επί το.. έργο, μετά από παρακολούθηση των αστυνομικών αρχών της Βουλγαρίας την περασμένη Παρασκευή και μάλιστα, όπως λένε οι αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού κρατήθηκε στην αστυνομική διεύθυνση μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας όπου και με εγγύηση μερικών χιλιάδων ευρώ, αφέθηκε ελέυθερη να επιστρέψει στη χώρα μας από τον εισαγγελέα ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τους επόμενους μήνες. Βέβαια το κανάλι που εργάζεται δεν έχει ιδέα του συγκεκριμένου γεγονός αλλά ούτε και των πικάντικων δραστηριοτήτων της ξανθιάς καλλονής. Μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει καταλάβει το παραμικρό από την περιπέτεια που έζησε, αφού η ίδια εξακολουθεί να συμμετέχει κανονικά στην τηλεοπτική εκπομπή. Όσο για την τακτική δικάσιμο της υπόθεσης της, ορίστηκε για τους επόμενους μήνες. Αλλά τα νέα ταξιδεύουν γρήγορα...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive