Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Α, καλά,ΤΟ "ΕΧΑΣΑΝ" ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ!! "Νάτος... νάτος ο Πρωθυπουργός" φώναζαν στο εκτελεστή του λαού Jeffry. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ !


Από την είσοδο του Γιώργου Παπανδρέου στο συνέδριο
Η ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΕ ΕΣΧΑΤΟ ΣΗΜΕΙΟ !! "Νάτος, νάτος ο πρωθυπουργός" ακουγόταν ως κύριο σύνθημα με τη συνοδεία ταμπούρλων από την νεολαία του κόμματος! Μετά ακουγόταν δυνατά "Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό"...
Θερμή υποδοχή Παπανδρέου

ΒΙΝΤΕΟ>>
 Προφανώς στο ΠΑΣΟΚ είναι αμετανόητοι. Ο πρώην πρωθυπουργός έφτασε λίγο μετά τις 6:30μ.μ. Σε γενικές γραμμές το κλίμα που επικρατεί στο Συνέδριο μοιάζει περισσότερο με κλίμα εμφυλίου πολέμου με τους Βενιζελικούς να ρίχνουν βολές προς του Παπανδρεϊκούς και το αντίθετο. Νωρίτερα, ονομαστική επίθεση κατά των στενών συνεργατών του Γιώργου Παπανδρέου εξαπέλυσε συνεργάτης του Ευάγγελου Βενιζέλου κατά την ομιλία του στο 9ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ λέγοντας χαρακτηριστικά "Οι ευθύνες για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ έχουν ονοματεπώνυμο: Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Γιάννης Ραγκούσης και Σωκράτης Ξυνίδης". Στο παρασκήνιο γεννήθηκε εσωκομματική αντιπολίτευση... Κλίμα εμφυλίου πολέμου στο 9ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ όπου τα "καρφιά" δίνουν και παίρνουν μεταξύ των δύο στρατοπέδων που δεν είναι άλλα από τους Βενιζελικούς και τους Παπανδρεϊκούς. Μάλιστα, κατά την ομιλία του συνεργάτη του Ευάγγελου Βενιζέλου, Γιάννη Πέππα, οι "βολές" είχαν στόχους με ονοματεπώνυμο. Ο συνεργάτης του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ είπε χαρακτηριστικά "Οι ευθύνες για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ έχουν ονοματεπώνυμο: Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Γιάννης Ραγκούσης και Σωκράτης Ξυνίδης". Πρόκειται για τους Γραμματείς του ΠΑΣΟΚ επί κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου δηλαδή οι στενοί συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού. "Αυτοί να έρθουν εδώ να πληρώσουν το ρεύμα και να απολύσουν τους εργαζόμενους στην Ιπποκράτους!" τόνισε ο κ. Πέππας.

1 σχόλιο:

  1. ΚΟΜΠΟΥΓΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ2 Μαρτίου 2013 στις 11:10 μ.μ.

    TA ΛΕΦΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΚΟΠΟ…. ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΡΟΠΟ…
    ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΠ-ΠΑΠΑΤΖΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΕΤΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ – ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΥΣ…. ΣΟΡΡΟΣ,… ΡΟΥΜΠΙΝΙ…. ΡΟΤΣΙΛΝΤΣ… ΙΔΡΥΜΑ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ …. ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ….. ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΣΑΣ / ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΙ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ…. ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΕΝΑ ΑΘΛΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΓΑΠ-ΠΑΠΑΤΖΗ, ΝΑ ΤΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ (ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ….)… // ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΠ-ΠΑΠΑΤΖΗ…. ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ….ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑ(Κ)ΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ….. ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ DNA ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive