Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΤΑΙΠΕΔ. Ξεπούλημα ή αξιοποίηση της Δημόσιας περιουσίας; Του Γ.Κρικόπουλου

Μετά την υποτιθέμενη ισορροπία που επετεύχθη στο πολύπαθο νησί καιρός είναι να δούμε, αυτό το διάστημα οι γραικύλοι τι κατάφεραν να περάσουν μέσα στον κουρνιαχτό της ανησυχίας και του φόβου.
Δεν θα αναφερθώ ούτε στα μέτρα που ετοιμάζουν να μας πλασάρουν δια της πλαγίας οδού ούτε στα εργασιακά που οσονούπω καταφθάνουν.
Αυτό που κατάφεραν είναι να βάλουν μπροστά την μηχανή που θα παράσχει πλούτο σε ντόπια και ξένα ολιγαρχικά συμφέροντα. Και μιλώ για το ΤΑΙΠΕΔ.... 

Θα εκφράσω την ανησυχία μου για το μεγάλο πάρτι που έρχεται για το μεγάλο ξεπούλημα που θα συντελεστεί ,στο όνομα του λιγότερου κράτους στο όνομα της ανάπτυξης.
Θα ήθελα να τονίσω ότι ο ΛΑ.Ο.Σ απο την ίδρυση του μέχρι σήμερα, συνέχεια κάνει τεκμηριωμένες προτάσεις , για να στηριχθεί και να ορθοποδήσει ο Ελληνικός λαός καθώς και να πάρει μπρος η παραγωγική μηχανή της χώρας .
Γιατί με έναν λαό γονατισμένο , όπως είμαστε σήμερα , το μόνο που πετυχαίνεις με τέτοιες κινήσεις (κατ ευφημισμό αποκρατικοποιήσεις) είναι να τον οδηγείς στην φτώχεια και τη μιζέρια. 
Η υποτιθέμενη αξιοποίηση της Δημόσιας περιουσίας δεν θα δώσει, μαθηματικά βέβαιο είναι , καμιά ανάπτυξη κανένα όφελος υπέρ του Ελληνικού λαού και ειδικά αυτή την χρονική περίοδο που είμαστε με την πλάτη στον τοίχο.
Όλα αυτά ο ΛΑ.Ο.Σ τα απορρίπτει και προτείνει ΟΧΙ σε ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας και σε στρατηγικής σημασίας κερδοφόρες επιχειρήσεις αλλά εξυγίανση και αξιοποίησή τους για το συμφέρον του λαού.
Γ.Κρικόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive