Δευτέρα 18 Μαρτίου 2013

ΑΓΡΙΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ - ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

ΑΓΡΙΑ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ - ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Στο νοσοκομείο της Ρόδου, νοσηλεύεται αυτή την ώρα σοβαρά τραυματισμένος στο πρόσωπο 27χρονος αστυνομικός που υπηρετεί στο νησί της Ρόδου, ο οποίος δέχθηκε άγρια επίθεση από ομάδες τσιγγάνων στην περιοχή της Ρόδου Καλλιθέας, κοντά στον καταυλισμό σήμερα λίγο μετά τις 6 το απόγευμα. Η κατάσταση, στον καταυλισμό αυτή την ώρα, είναι ιδιαίτερα έκρυθμη...
καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν ζώσει τον καταυλισμό και επιχειρούν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους πρωταγωνιστές του επεισοδίου. 
Όλα ξεκίνησαν όταν ο 27χρονος αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίας και με πολιτικά κινούνταν με τη μηχανή του από τη Ρόδο προς την Καλλιθέα. 
Σε κάποιο σημείο διασταυρώθηκε με ομάδα αθίγγανων που οδηγούσαν δύο αυτοκίνητα και οι οποίοι έκαναν επικίνδυνους ελιγμούς. Ο αστυνομικός φέρεται να έκανε συστάσεις στον έναν από τους δύο τσιγγάνους οδηγούς, σε αυστηρό ύφος και τότε ακολούθησαν απίστευτες σκηνές. 
Τα δύο αυτοκίνητα καταδίωξαν εγκλώβισαν και κατέβασαν από την μοτοσικλέτα τον οδηγό αστυνομικό, τον οποίο με μπουνιές και κλωτσιές άφησαν χτυπούσαν επί αρκετή ώρα. 
Στην συνέχεια τον άφησαν πεσμένο στο έδαφος κι έφυγαν. 
Ο αστυνομικός ειδοποίησε τους συναδέλφους του και ακολούθησε στη συνέχεια, άγρια καταδίωξη στους δρόμους της πόλης, μέχρι την περιοχή του Αγίου Δημητρίου. 
Το ένα από τα δύο αυτοκίνητα όμως παρά την κινητοποίηση κατάφερε να μπει στον καταυλισμό. 
Για το θέμα έχει ενημερωθεί πάντως και η Εισαγγελία Ρόδου και αναμένεται αύριο Τρίτη να δοθεί εντολή για νέα επιχείρηση στον καταυλισμό έτσι ώστε να συλληφθούν οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου και να προσαχθούν ενώπιον της δικαιοσύνης. 
Ο αστυνομικός διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου αλλά με σοβαρά σημάδια στο πρόσωπο. 

http://www.rodiaki.gr/article.php?id=243901&catid=5&maincatid=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive