Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟ ΑΝΔΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΕΤΣΙ; ΒΙΝΤΕΟ



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ - ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ - ΤΡΑΓΙΚΟ - ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΒΙΝΤΕΟ>>>

5 σχόλια:

  1. Τώρα υπάρχουν κι όχι μόνο σχόλια μα και η αγανάκτησή μας σε απίστευτο βαθμό... ανάλογο με το μίσος αυτών των υπανθρώπων που ΤΟ βγάζουν με τόση κτηνωδία, πάνω σ'έναν αθώο Ελληνα.. που το μόνο του αμάρτημα είναι, πως αγωνίζεται για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της πατρίδας του... ενώ τα ματατζίδικα κτήνη... για ποιο σκοπό βανδαλίζουν; Αδυνατώ να πιστέψω πως αυτά τα ανθρωπόμορφα κτήνη έχουν ίχνος ελληνικότητας μέσα τους... μάλλον σε μισθοφορικά εισαγόμενα απάνθρωπα ρομποτικά υποχείρια νεοταξικών αφεντάδων μας παραπέμπουν... Ελληνας Εισαγγελέας δεν είδε αυτή την θηριωδία; Δεν ζήτησε να μάθει τα ονόματά τους και ποιος τους πότισε με τόσο μίσος εναντίον των Ελλήνων; Ποιός τους έδωσε εντολή να δολοφονούν εν ονόματι του Νόμου; Είναι Ελλληνες αυτά τα κτήνη; Ποιοί είναι; Άπαιτούμε να μάθουμε τα ονόματά τους και ποιά βρωμερή μάνα τα γέννησε... αν έχουν μάνα δηλαδή, γιατί δείχνουν σα να βγήκαν απ' τον βόθρο της ανυπαρξίας κάθε ανθρώπινου στοιχείου... τα ΑΠΑΙΣΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσπαθούν να βάλουν χειροπέδες κάνει αντίσταση κατα της αρχής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και πρέπει να τον .. διαμελίσουν εις τα εξ ων συνετέθη βρε 12:58; Αν ήσουν εσυ το ίδιο θάλεγες; 5 πάνοπλα γομάρια για να .. δέσουν έναν άοπλο ανθρωπάκο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΟΥ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΜΕ ΦΥΣΙΓΓΙΑ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΑ ΣΤΟ ΣΚΑΤΕΝΙΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΑΝΔΑΛΗ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι αστυνομικοί κάνουν όσα κάνουν για να μη χάσουν τη δουλειά τους.

    Μ' άλλα λόγια, για να ζήσουν αυτοί και οι οικογένειές τους.

    Δηλαδή, για να ζήσουν αυτοί και οι οικογένειές τους, αν διαταχθούν να ανοίξουν πυρ εναντίον όποιου διαμαρτύρεται, δε θα διστάσουν να το κάνουν.

    Μην κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας, λοιπόν. Δε μπορούμε πλέον να λέμε ότι είναι κι αυτοί μέρος του ελληνικού λαού. Το έχουν χάσει αυτό το δικαίωμα.

    Επέλεξαν να είναι εχθροί.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive