Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2013

"ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΠΑΙΔΩΝ" ΤΟ ΟΓΔΟΟ ΝΕΚΡΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ!

Βρε ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ Μνημονιακοί, ΑΥΤΕΣ οι αθώες ψυχούλες τι σας έφταιξαν; ΠΟΙΟΣ μπορεί να τις ξαναφέρει πίσω; Ένα ακόμα παιδί, το όγδοο στη σειρά, που έπασχε από συγγενή καρδιοπάθεια έχασε τη ζωή του λόγω διακοπής λειτουργίας του «Ενιαίου Κέντρου Αντιμετώπισης Συγγενών Καρδιοπαθειών σε παιδιά» (ΕΚΑΣΚΑΠ) του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία» σύμφωνα με καταγγελία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, αναφέρει ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ). Οι γονείς που έχουν καταθέσει μηνυτήρια αναφορά ενώπιον της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών καταγγέλλουν ότι το παιδί έπεσε θύμα της ολιγωρίας...
και εάν το ΕΚΑΣΚΑΠ ήταν ανοιχτό θα μπορούσε να είχε σωθεί.
Ο ΙΣΑ εκφράζει την «αγανάκτηση του για το δράμα που ζούνε χιλιάδες οικογένειες που έχουν καρδιοπαθή παιδιά» και ζητά να ξεκινήσει άμεσα η επαναλειτουργία του Κέντρου σε πλήρη ανάπτυξη και με όλη τη δυναμική του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive