Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΕΤΣΙ ΕΔΙΩΞΑΝ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ ΤΗ Χ.Α. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ ΛΑΡΙΣΗΣ. ΒΙΝΤΕΟ


ΒΙΝΤΕΟ-Έτσι έδιωξαν την Χρυσή ΑυγήΔείτε το βίντεο από την χθεσινή εκδήλωση στην Τσαριτσάνη για τα 70 χρόνια από το ολοκαύτωμα της πόλης, όπου οι διοργανωτές της Δήμος Ελασσόνας και Μορφωτικός Σύλλογος Τσαριτσάνης απαίτησαν την απομάκρυνση των μελών της Χρυσής Αυγής τονίζοντας ότι είναι ανεπιθύμητοι στην Τσαριτσάνη και ότι δεν είναι δυνατόν να επιτρέψουν την κατάθεση στεφανιού από τους συνεχιστές αυτών που ευθύνονται για το ολοκαύτωμα πριν από 70 χρόνια. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ>>


Πηγή: Μορφωτικός Σύλλογος Τσαριτσάνης

1 σχόλιο:

  1. Εσείς γιατί χαίρεστε;Τα ίδια δεν έκαναν και με τους εκπροσώπους του ΛΑΟΣ τα κομούνια;Και εσάς φασιστες δεν σας έλεγαν;Εδιωξαν την Χ.Αυγή οι κάτοικοι και ποιους άφησαν να καταθέσουν στεφάνια αυτούς που προκάλεσαν με δόλο τις κτηνωδίες των Γερμανών;Καταθέτουν στεφάνια σε τέτοιες εκδηλώσεις οι ηθικοί αυτουργοί των σφαγιασμών και διώχνουν αυτούς που δεν εχουν καμία σχέση με τα γεγονότα!Ζήτω η γκεμπελικοί κομουνιστική προπαγάνδα!Και εσείς για κομματικούς λόγους χαίρεστε επειδή έδιωξαν την Χ. Αυγή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive