Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

ΑΞΙΟΣ ! ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΑΚΑΡΙΟΤΑΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΚΥΠΡΟΥ κ.κ. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ


Τηλεφωνική συνομιλία, στο πλαίσιο της τηλεοπτικής του εκπομπής στο ΑΡΤ channel, είχε σήμερα ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης με τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομο.
Ο Μακαριότατος, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι τα 5,8 δισ. ευρώ που θα αντληθούν από το κούρεμα των τραπεζικών καταθέσεων, θα βρεθούν και μάλιστα εκτός των επαχθών όρων που θέτει η τρόικα στην κυπριακή κυβέρνηση. «Έχω εμπιστοσύνη στην φιλοπατρία των Κυπρίων, οι οποίοι δεν θα αφήσουν να χαθεί η πατρίδα κάτω από τους δυσβάσταχτους όρους που θέτει η Ε.Ε» τόνισε χαρακτηριστικά.
Παράλληλα, εξέφρασε την πικρία του για την στάση των ευρωπαίων εταίρων, η οποία οδηγεί την Κύπρο σε επικίνδυνες ατραπούς, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στις σχέσεις που διατηρεί η Κύπρος με τον ρωσικό παράγοντα και την ρωσική Χριστιανική, Ομόδοξο Εκκλησία.
Ολόκληρη η συνομιλία του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρη με τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο της Κύπρου, μπορείτε να την ακούσετε μέσω διαδικτύου στον ιστότοπο: www.laos.gr και στο www.youtube.com/tileasty1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive