Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Εντάσεις στο Ηράκλειο για την παρέλαση. Ισχυρά τα αστυνομικά μέτρα


Μικροεντάσεις στο Ηράκλειο για την παρέλασηΜικροεντάσεις σημειώθηκαν στο περιθώριο της παρέλασης για την 25η Μαρτίου στο Ηράκλειο που διεξήχθη σε αστυνομικό κλοιό και περιορισμένη από κάγκελα που τοποθετήθηκαν κατά μήκος των κεντρικών δρόμων. 
Λίγο πριν την παρέλαση, η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή ενός άνδρα που επιχείρησε να πηδήξει τα προταστευτικά κάγκελα για να αφεθεί λίγη ώρα μετά ελεύθερος. 
Μικροένταση επικράτησε και στην πλατεία Ελευθερίας όπου φοιτητές του ΤΕΙ Κρήτης ανάρτησαν πανώ με συνθήματα κατά του σχεδίου Αθηνά και των επικείμενων συγχωνεύσεων. ...


Συνθήματα και διαμαρτυρίες επισκίασαν επίσης και το τρισάγιο που τελέστηκε παρουσία των επισήμων στο άγαλμα του Άγνωστου Στρατιώτη στην πλατεία Ελευθερίας.
H παρέλαση διεξήχθη κανονικά ενώ ιδιαίτερα αυξημένη είναι η παρουσία της αστυνομίας. 
Στην εξέδρα των επισήμων που σε προηγούμενες παρελάσεις πυροδότησε εντάσεις και επεισόδια βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο βουλευτής Ηρακλείου Μάξιμος Σενετάκης, ο γενικός γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης Γιώργος Δεικτάκης, ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης, ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρητης Απόστολος Κλινάκης.
Στην παρέλαση βρέθηκε και ο αστυνομικός διευθυντής Ηρακλείου ταξίαρχος Μιχάλης Καραμαλάκης όχι από τη θέση των επισήμων αλλά συντονίζοντας τα μέτρα. 
Η εξέδρα περιφρουρούνταν από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ τα προστατευτικά κάγκελα κρατούσαν τον κόσμο σε απόσταση. 
Στις κρίσιμες στιγμές που περνά η πατρίδα μας θέλουν όλους ενωμένους και αυτό το μήνυμα θέλησαν να περάσουν όσοι βρέθηκαν σήμερα στην εξέδρα των επισήμων ανέφερε σε δηλώσεις του ο γενικός γραμματέας Γιώργος Δεικτάκης. 
Στη συνέχεια με το πέρας της παρέλασης πολίτες πραγματοποίησαν πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της πόλης η οποία βρισκόταν υπό την διακριτική περιφρούρηση της αστυνομίας. 
Πηγή: prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive