Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Aselsan Leopard 2NG, συνεχίζει τις δοκιμές


TRLeo2A42 copyΣυνεχίζονται οι δοκιμές πρωτοτύπων του προγράμματος Leopard 2 Next Generation της Aselsan, με προοπτική ολοκλήρωσής τους την Άνοιξη, οπότε θα ληφθεί και η τελική απόφαση για την υλοποίηση του προγράμματος. Ένα από τα θέματα που φέρεται να έχει ανακύψει...
είναι η αύξηση του βάρους στους 65 τόνους, που «δοκιμάζει» πλέον τα όρια της κινητικότητας του άρματος καθώς έχει μειώσει σημαντικά τον λόγο ιπποδύναμης /βάρους (o κινητήρας διατηρείται).
TRLeo2A41 copy
Η τουρκική εταιρία βέβαια, ανεξάρτητα με τον σχεδιασμό του τουρκικού στρατού, έχει αρχίσει να προωθεί στην πρόταση στην διεθνή αγορά με αιχμή το νέο ΣΕΠ και σύστημα διαχείρισης μάχης, υποστηρίζοντας ότι υπερέχει  της υποδομής ακόμη και του Leopard 2A6, αν και οι προοπτικές δεν είναι ιδιαίτερα ευρείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive