Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 10:30 μ.μ. Η ΑΝΝΑ ΖΩΗΡΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ Δ/Σ ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ. ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ & ΟΝΟΜΑΤΑ. ΣΤΟ "ΕκΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ" ΜΕ ΣΠ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

ekkentriko karatz

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟ ΣΤΙΣ 10:30μ.μ.
Δείτε live Α ρ τ εδώ  ή Εδώ

1 σχόλιο:

  1. Ως Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Προπονητών Δρομώνων Ίππων (ΕΠΔΙ)του Ιπποδρόμου Αθηνών θέλω να δηλώσω πως η Κα Ζωηρού αποτελεί Διαμάντι διαφάνειας και προάσπισης του Δημόσιου Συμφέροντος στο Κεφάλαιο των Αποκρατικοποιήσεων στις οποίες υπάγετε και ο ΟΔΙΕ. Η τοποθέτηση μου αυτή έχει να κάνει με την άψογη συμπεριφορά της και στάση της κατά την ενημέρωση που η ίδια απαίτησε να έχει από τους εμπλεκόμενους στην Υπόθεση Αποκρατικοποίηση ΟΔΙΕ έτσι ώστε να σχηματίσει ιδία άποψη για την συγκεκριμένη υπόθεση.Τέτοιες παρουσίες στην Διακυβέρνηση αυτού του τόπου είναι κρίμα να έχουν τέτοια αντιμετώπιση. ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ!!!!
    Αλιμπινίσης Γεώργιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive