Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

Ντοκουμέντα παρουσιάζει η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ στο δρόμο οχι στο γραφείο του Μέργου. Καταγγέλλει ξυλοδαρμό και χρήση βίας από τα ΜΑΤ


Ντοκουμέντα παρουσιάζει η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑΦωτογραφίες από τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην είσοδο του κτιρίου, όπου βρίσκεται ακαδημαϊκό γραφείο του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών, Γ.Μέργου, επί της Σταδίου 5, έδωσε στη δημοσιότητα η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.
Η Κουμουνδούρου μιλά για απρόκλητη επίθεση κατά μίας ειρηνικής διαμαρτυρίας, με τραυματισμούς βουλευτών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που όπως υπογραμμίζει, « καταδεικνύει το αυταρχικό πρόσωπο μιας κυβέρνησης που δεν ανέχεται καμία διαμαρτυρία και καμία διαφορετική φωνή ενάντια στην πολιτική της».
Τα ΜΑΤ, καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν δίστασαν «να διαλύσουν εντελώς απρόκλητα μια ειρηνική διαμαρτυρία, να ξυλοφορτώσουν..... και να τραυματίσουν νέους ανθρώπους, ανάμεσα στους οποίους ήταν και βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης». 












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive