Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ.

Απειλές για μπλόκο στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ!Με «μπλόκο» στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που πραγματοποιείται στις αρχές Μαρτίου απειλούν οι εργαζόμενοι στο κόμμα, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι. Μάλιστα σε ανακοίνωσή τους απευθύνονται στους υπευθύνους του κόμματος και τους καλούν να πουλήσουν τις βίλες τους και τα κότερά τους για να πληρώσουν τους εργαζομένους.
Όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι σε ανακοίνωσή τους: «Η απάθεια των διοικούντων ξεπερνάει κάθε όριο. Έναν ολόκληρο χρόνο με επιχορηγήσεις από τη χρηματοδότηση για τις εκλογές και τον τακτικό προϋπολογισμό, και οι εργαζόμενοι δεν έχουν πάρει ούτε μισό σεντ,..

εκτός από αυτά που αν δεν καταβληθούν, συνεπάγονται αυτόφωρη διαδικασία (δώρα Πάσχα και Χριστουγέννων, επίδομα αδείας). Ενα χρόνο απλήρωτοι και σε απόγνωση, οι εργαζόμενοι είναι θεατές σε μια κακόγουστη θεατρική παράσταση, όπου μικρομέγαλοι παραγοντίσκοι τρέχουν για να πάρουν μια θεσούλα, εν όψει του επερχόμενου συνεδρίου, έτοιμοι να κονταροχτυπηθούν για το ποιος θα ιδιοποιηθεί ακόμα και τα συντρίμμια ενός κόμματος-φάντασμα.
»Εμείς δηλώνουμε ότι θα κλιμακώσουμε τη δράση μας με ό,τι μέσα μπορούμε γνωρίζοντας ότι δεν είναι πολλά, γνωρίζοντας ότι ο συντονισμός με το σύνολο των συναδέλφων στην Αθήνα και τις άλλες πόλεις είναι δύσκολος. Ρωτάμε τους εργαζομένους από τα άλλα κόμματα πόσο καιρό είναι (αν είναι) απλήρωτοι. Δεν θα κάνετε συνέδριο πάνω στα πτώματά μας!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive