Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτήν την ώρα οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας στα σπίτια δύο ατόμων, τα οποία πιθανότατα εμπλέκονται στη διπλή ληστεία στον Βελβενδό Κοζάνης.
Πρόκειται σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για δύο φοιτητές, οι οποίοι αναζητούνται στην περιοχή των Αθηνών και εις βάρος των οποίων έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και απλή συνέργεια σε ληστεία από κοινού. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα εντάλματα αφορούν στην ένοπλη ληστεία στην Αγροτική Τράπεζα Φιλώτα Φλώρινας, αλλά οι καταζητούμενοι θεωρούνται ύποπτοι και για συμμετοχή στις ένοπλες ληστείες στο Βελβεντό.. Κοζάνης και φέρονται ως οι δύο από τους τέσσερις που διαφεύγουν. Οι αστυνομικοί ερευνούν τα πατρικά τους σπίτια για ανεύρεση στοιχείων για τη δράση τους και γενετικού υλικού, προκειμένου να εξακριβώσουν αν έχουν πράγματι εμπλοκή στις ληστείες στο Βελβεντό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους δύο νεαρούς είναι γιος απόστρατου του Ελληνικού στρατού και ο δεύτερος γιος συνδικαλιστή. Η Ελληνική Αστυνομία αναμένεται να κάνει ανακοινώσεις μετά το τέλος των ερευνών.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.