Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ "ΜEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ": ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ & ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ & ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ Κ.Λ.Π.

ΓΙΑ«τακτικισμούς» στην υπόθεση της λίστας έκανε λόγο ο Γ. Καρατζαφέρης.
Για «τακτικισμούς» που βλάπτουν την πολιτική και τη δικαιοσύνη έκανε λόγο αναφερόμενος στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, ο Γιώργος Καρατζαφέρης μιλώντας στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο.
«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί να είναι μόνο ο κ. Παπακωνσταντίνου. Είναι άδικο να μην είναι κατηγορούμενος ο κύριος Παπανδρέου. «Ο Παπανδρέου δεν έχει ευθύνες για το κουκούλωμα»; δήλωσε ο κ. Καρατζαφέρης. 
«Το ότι την είχε ενάμισι χρόνο ο κ. Βενιζέλος δεν δημιουργεί υπόνοιες; ...Επειδή δεν αποδεικνύεται ότι το έκανε ο κ. Παπακωνσταντίνου, εκείνος λέει “δεν το έκανα εγώ”. Όλοι στο εδώλιο» τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης και πρόσθεσε ότι: «Ο ίδιος ο Σαμαράς αν δεν ήταν εταίρος του ο Βενιζέλος θα του είχε φορτώσει πολλά πράγματα. Κάποιοι θέλουν να κρύψουν κάποιους».
«Ο υπουργός πρέπει να πληρώσει και το τίμημα θα το ορίσει η δικαιοσύνη, ωστόσο το θέμα δεν είναι μόνο οι εξαδέλφες του κ. Παπακωνσταντίνου», τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive