Να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου οι κ.κ. Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου για την υπόθεση του ελλείμματος του 2009, ζητά η Χρυσή Αυγή.«Η χώρα σύρθηκε στα δεσμά του ΔΝΤ με ψευδή στοιχεία και οι υπεύθυνοι για αυτό το έγκλημα πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά», τονίζει η Χρυσή Αυγή στην ανακοίνωσή της.
«Όχι μόνο ο πρόεδρος της ΕΛ.ΣΤΑΤ., αλλά και οι πολιτικοί προϊστάμενοί και ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος, Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου, να καθίσουν άμεσα στο εδώλιο του κατηγορουμένου», προσθέτει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.