Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013

3 AΛΛΟΔΑΠΟΙ ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ σκότωσαν τις γριούλες στην Ξάνθη – 45 Έλληνες δολοφονήθηκαν σε 1 χρόνο!


MaxairiLΟι αστυνομικοί της Ασφάλειας σε χρόνο-ρεκόρ έφθασαν στη σύλληψη των δραστών της στυγερής δολοφονίας με θύματα δυο αδελφές ηλικίας 80 και 71 χρόνων μέσα στο σπίτι τους στα Κομνηνά Ξάνθης! Οι δράστες είναι τρεις Γεωργιανοί που εντοπίστηκαν αργά χθες στη Θεσσαλονίκη και ταυτοποιήθηκαν από το DNA τους που βρέθηκε στο γάντι και άλλα προσωπικά αντικείμενα τα οποία τους έπεσαν κατά τη …διαφυγή τους. Με αυτές τις δολοφονίες έφτασε τους 45 ο αριθμός των Ελλήνων που έχουν δολοφονηθεί από τον περασμένο Φεβρουάριο από τους ξένους και δεκάδες άλλοι έχουν κακοποιηθεί! Οι δράστες εργάζονταν περιστασιακά στη γύρω περιοχή και η μητέρα του ενός διατηρεί σχέση με κάτοικο του χωριού...
ο οποίος είχε συνοδεύσει ένα από τα θύματα του διπλού φονικού στην τράπεζα για να κάνει ανάληψη μεγάλου χρηματικού ποσού!
Έτσι, γνώριζαν ότι οι άτυχες γυναίκες είχαν καλή οικονομική κατάσταση, γι’ αυτό αποφάσισαν να τις ληστέψουν. Αφού προσπάθησαν ανεπιτυχώς να διαρρήξουν την κύρια είσοδο της διώροφης μονοκατοικίας τους, μπήκαν τελικά από ένα παράθυρο που παραβίασαν.
Αφού έδεσαν τις ανυπεράσπιστες ηλικιωμένες, η μια από τις οποίες μάλιστα ήταν κατάκοιτη με προβλήματα υγείας, τις σκότωσαν εν ψυχρώ με ένα αιχμηρό όργανο. Άρπαξαν ό,τι βρήκαν στο σπίτι και έφυγαν μέσα από τις αυλές των γειτονικών σπιτιών, όπου τους έπεσαν τα αντικείμενα που οδήγησαν τον εκπαιδευμένο σκύλο της Αστυνομίας στα ίχνη τους!
Οι τρεις Γεωργιανοί συνελήφθησαν στην Εγνατία Οδό πριν φτάσουν στη Θεσσαλονίκη και μεταφέρθηκαν στην Ξάνθη όπου ανακρίθηκαν και ομολόγησαν το διπλό έγκλημα. Το μεσημέρι αναμένονται ανακοινώσεις από τον Αστυνομικό Διευθυντή Ξάνθης.
Σημειώνεται ότι οι γεωργιανοί εξελίσσονται σε μάστιγα καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που ενέχονται σε εγκληματικές πράξεις ιδιαίτερα ειδεχθείς. Στις 2 Μαΐου του 2012 στα Ιωάννινα πέντε γεωργιανοί «οικονομικοί μετανάστες» δολοφόνησαν την άτυχη Καίτη Δούβλη όταν προσποιήθηκαν ότι ήθελαν να νοικιάσουν διαμέρισμα. Στις 10 Ιουλίου ένας άλλος γεωργιανός δολοφόνησε την 68χρονη Αγγελική Καρποδίνη στη Φιλοθέη.
Αυτό που απομένει να μας πουν τώρα είναι ότι οι τρεις δολοφόνοι είχαν και όλες τις απαραίτητες προυποθέσεις για νόμιμη παραμονή στη “χώρα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Follow by Email

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive