Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

OYAI TOIΣ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙΣ...


Μετά το τραγικό γεγονός με την απώλεια τόσων ψυχών στο Αιγαίο, βγήκαν οι κατ’ επάγγελμα ψυχοπονιάρηδες να ρίξουν πάλι το φταίξιμο στην Ελλάδα. Φταίει ο φράχτης του Έβρου που ολοκληρώθηκε από προχθές ξεσπάθωσαν, γιατί αναγκάζει τους κακόμοιρους να θαλασσοπνίγονται προκειμένου να έρθουν στην χώρα μας.
-Εχθρός λοιπόν οι ρατσιστές Έλληνες, ο φράχτης του Έβρου που εμποδίζει τους λαθρομετανάστες να μπουν χωρίς κίνδυνο στην χώρα μας ανεξέλεγκτα, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης λαθρομεταναστών που γέμισε η Θράκη χωρίς να προσφέρουν τίποτα και η βία των αστυνομικών, για όλους αυτούς που δείχνουν αμέριστη δήθεν την αγάπη τους στα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά μόνο στο γυαλί της τηλεόρασης....
-Πώς θα λυθεί πραγματικά το πρόβλημα δεν λένε κουβέντα, απλώς κατηγορούν συνεχώς την χώρα μας. Ούτε είδαμε να κάνουν σοβαρές παρεμβάσεις στην Ευρώπη για να αλλάξει εντελώς η συνθήκη του Δουβλίνου 2 που οδήγησε την χώρα μας να γίνει ένα απέραντο στρατόπεδο λαθρομεταναστών.
-Δεν νομίζω να υπάρχει Έλληνας πλην ελαχίστων, που να μην πονάει με το ανθρώπινο δράμα τόσων ψυχών που χάθηκαν άδικα στο Αιγαίο, αλλά είναι ντροπή όμως να βαφτίζονται ρατσιστές συλλήβδην όλοι οι Έλληνες και όχι οι Ευρωπαίοι που επέλεξαν να μας κάνουν σκουπιδότοπο της λαθρομετανάστευσης εν γνώσει τους.
-Και να μας επιρρίπτουν και ευθύνες γιατί δεν φυλάμε σωστά τα τόσα σύνορά μας. Η υποκρισία όλων ας σταματήσει. Καθώς και η εύκολη κριτική ορισμένων που πουλάνε πολιτική φιλοσοφία και ανθρωπισμό με φόντο τον άδικο χαμό των λαθρομεταναστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive